Celebrity

17. září 2024 15:31

Michaela Vlčková

Jan Čenský oplakává bolestnou ztrátu. Herci zemřel milovaný tatínek Miloš

Herec Jan Čenský (63) a jeho rodina se vyrovnávají s ohromnou ztrátou. Herci totiž během víkendu zesnul ve věku třiadevadesáti let milovaný tatínek Miloš. Rodina nyní prosí o respektování soukromí.

Poté, co herce Jana Čenského potkala rodinná tragédie, narychlo se musel omluvit z úterní akce konané v Trojském zámečku. Tam měl dorazit jako host.

Další pracovní povinnosti však již rušit nebude. „Pan Čenský žádné pracovní aktivity neruší. Rodina prosí o respektování soukromí,“ sdělila deníku Aha! hercova manažerka Lenka Bernardes da Silva.

Čtěte také: Morávková otevřeně o milostné scéně s Čenským: Vykřikla jsem, zašel příliš daleko

Do práce se tedy Čenský vrací už ve středu, kdy vystoupí na divadelních prknech v komedii Jen pravdu, drahý.

Příčina úmrtí nebyla odhalena. Přestože byl milovaný tatínek Čenského v pokročilém věku, stále byl vitální. Například v dubnu 2017 se Miloš účastnil se svými syny Janem a Jiřím otužileckého rituálu, kdy se ponořil do ledové přehrady. Před dvěma lety pak byl společně se svou manželkou podpořit svého syna v Divadle Lucie Bílé na premiéře hry Mlčeti zlato.

Podívejte se na rozhovor o divadle s Janem Čenským z natáčení Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.