Celebrity

22. července 2024 11:26

David Laštovka

Oldřich Kaiser se chlubí dlouho utajovanou dcerou. Plní jí tím narozeninové přání

Herec Oldřich Kaiser se před několika dny postaral o pořádné pozdvižení, když na premiéru filmu Zahradníkův rok dorazil i se svou nemanželskou dcerou Elizabeth, o které do té doby neměl nikdo tušení. Proč ji dlouhých třicet let před světem tajil a její existenci přiznal až nyní?

Až do letošních prázdnin se mělo za to, že má herec Oldřich Kaiser pouze jednu dceru Karolínu, která se mu narodila v manželství s herečkou Naďou Konvalinkovou. Jak ale nyní vyšlo najevo, během soužití s herečkou zplodil se svou fanynkou ještě jedno dítě, dceru Elizabeth, kterou ale před světem tajil dlouhých třicet let.

Čtěte také: Strasti Nadi Konvalinkové: V dětském domově zažila šikanu, manželství jí zničil alkohol

Přiznat pravdu se rozhodl až teď. Nejdříve ji s sebou vzal na premiéru filmu Zahradníkův rok, po pár dnech se pochlubil společnými fotkami z výletu do Vídně. Ta se stala jeho druhým domovem. Dlouhá léta tam žila jeho současná manželka, písničkářka Dáša Vokatá, která na místě dodnes vlastní byt. Před čtyřmi lety tam navíc měli svatbu.

Elizabeth splnil přání ke třicetinám

Proč se rozhodl svoji půvabnou nemanželskou dceru přiznat až nyní? Podle deníku Blesk si o mediální pozornost řekla sama Elizabeth. Nebýt jejího rozhodnutí, dodnes by se o ní nejspíš nevědělo. „Ona měla k letošním třicetinám přání, aby šli oba s pravdou ven. A Olda souhlasil. S otcem si teď hodlá společně užít naplánovaný čas,“ prozradil zdroj z okolí herce pro Blesk. Elizabeth žije v Nizozemí, kde se živí jako koučka a trenérka tance.

Co dělá prvorozená dcera Karolína?

Kaiserova prvorozená dcera Karolína, která letos v březnu oslavila 41. narozeniny, podědila umělecký talent po rodičích. Působila v Dismanově dětském rozhlasovém souboru a studovala Pražskou konzervatoř. V době dospívání však začala vést bohémský život, propadla alkoholu a studium nedokončila.

Nad svými démony nakonec dokázala zvítězit, a to díky léčení, své vůli a odhodlání. Následně se začala objevovat na pražských divadelních scénách a příležitosti dostávala i před kamerou. Zahrála si například ve filmech Andělské oči, Na psí knížku, Duše jako kaviár, Non plus ultras, Zlá minuta, Vánoční příběh nebo v pohádce Dešťová víla.

Čtěte také: Dáše Vokaté se podařilo zkrotit Oldřicha Kaisera. Jak jim to klape v manželství?

Velký podíl na tom, že se Karolína dokázala problémů zbavit, má také maminka Naďa Konvalinková, která je pověstná svým pozitivním přístupem k životu. „My to máme v rodině jako dar. Zdědili jsme to po našem dědečkovi, který byl takový přírodní Louis de Funès. Důležité je mít smysl pro humor, ten u nás v rodině máme v povaze všichni, nebrat se vážně, milovat lidi a také sám sebe,“ prozradila Konvalinková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Podívejte se, co o sobě Naďa Konvalinková prozradila v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.