Celebrity

20. července 2024 06:00

redakce Prima Ženy

Oldřich Kaiser vzal do společnosti svou druhou dceru. Usměvavá Elizabeth je trenérka

Když se herec Oldřich Kaiser (69) objevil ve společnosti po boku své ženy Dáši Vokaté (70) a kudrnaté dcery, nikdo se nedivil. Ovšem jen do chvíle, než se zjistilo, že krásná dívka není hercova dcera Karolína, za kterou ji mnozí považovali, ale Elizabeth.

Husté kudrnaté vlasy a podobné rysy s nevlastní sestrou Karolínou vedly k tomu, že si s ní Elizabeth kdekdo spletl. Jak se ale podařilo zjistit webu Super.cz, právě Elizabeth doprovázela herce a jeho ženu na premiéru filmu.

Zatímco Karolína Kaiserová letos v březnu oslavila 41. narozeniny, Elizabeth je pouhých 30 let a žije v Holandsku, kde pracuje jako trenérka. Ve společnosti se dobře bavila a rozdávala úsměvy, jak můžete vidět v galerii v úvodu článku. Na některých snímcích i ochotně zapózovala fotografům.

Mohlo by vás zajímat: Oldřich Kaiser prodává svou milovanou roubenku. Za atypickou nemovitost chce šest milionů

Utajovaná dcera musela přijít na svět v roce 1994, kdy byl Oldřich Kaiser ženatý s Naďou Konvalinkovou (73). Karolíně Kaiserové, kterou má herec právě s herečkou Konvalinkovou, tou dobou bylo okolo osm let.

Karolína Kaiserová se vydala ve šlépějích slavných rodičů. Působila v Dismanově dětském rozhlasovém souboru a studovala Pražskou konzervatoř. V době dospívání však začala vést bohémský způsob života, propadla alkoholu a studium nedokončila. Nad svými démony nakonec dokázala zvítězit, a to díky léčení, silné vůli a odhodlání. Následně se začala objevovat na pražských divadelních scénách a příležitosti dostávala i před kamerou. Zahrála si například ve filmech Andělské oči, Na psí knížku, Duše jako kaviár, Non plus ultras, Zlá minuta, Vánoční příběh nebo v pohádce Dešťová víla.

Čtěte také: Dcera Kaisera a Konvalinkové propadla alkoholu a skončila v léčebně. Nyní také hraje

Herec Oldřich Kaiser na festivalu v Karlových Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.