Celebrity

8. června 2023 12:20

Karolína Oehmová

Ondřeje Brzobohatého zaskočili fanoušci. Chtěli, aby uhodl jejich povolání

Inkognito (17) – Reakce diváků

Bavič Richard Genzer (56) má nemoc z povolání. Prozradil, že se před natáčením chodí lidí ptát na jejich profesi. Ondřej Brzobohatý (40) je naopak konfrontován svými fanoušky, kteří touží po tom, aby uhádl jejich zaměstnání. Své zážitky popsala i Petra Nesvačilová (37) s Jakubem Prachařem (39).

Zábavná show Inkognito, která baví statisíce diváků a stává se každý týden součástí jejich životů, zasahuje do soukromí i našim panelistům. Ondřej Brzobohatý (40) přiznal, že se mu při setkání s fanoušky stala zajímavá věc. Jeden z nich po něm totiž chtěl, aby uhádl jeho povolání. Reagoval tak na to, že Ondřej je pravidelně vídán jako panelista právě v zábavné show Inkognito, vysílané každý čtvrtek ve 21:35 na Primě, a jeho úkolem je uhádnout profesi pozvaných lidí s neznámou identitou.

Rchard Genzer obtěžuje lidi na zastávce

Richard Genzer (56) to ale má naopak a i podle něj to vypovídá o nemoci z povolání. „Jak v každém pořadu jen něco hádám, když jsem šel sem do studia, stál před ním nějaký pán. Hezky oblečený a jen přešlapoval. Zeptal jsem se ho, jestli by mi řekl své povolání. On že je dispečer v metru,“ vyprávěl Geňa historku, která skončila tím, že pán jen čekal na tramvaj a na natáčení pořadu se nechystal.

Petra Nesvačilová dostala od diváků nové jméno

O svůj zážitek se podělila i Petra Nesvačilová (37). „Jela jsem teď po Letné, byli tam fanoušci Sparty a volali na mě paní Inkognitová,“ popsala herečka a dojala tím i své kolegy. Ovšem až na Jakuba Prachaře (39), který jako zarytý fanoušek sešívaných neskrýval nelibost v tento klub. Jeho zážitek s příznivci ovšem není tak milý. Více než ve filmech, v nichž hraje, ho totiž obdivují právě v Inkognitu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.