Richard Genzer se zapotil! Jeho ex Linda Finková prozradila, jaký byl v posteli

Inkognito (10) - VIP host Linda Finková

Richard Genzer (56) se tentokrát při natáčení oblíbené zábavné show pěkně zapotil. VIP hostem totiž byla jeho bývalá manželka Linda Finková (54) a diváci se tak dozvěděli pikantnosti z dob jejich společného soužití. Co přesně prozradila o intimnostech z jejich ložnice, se dozvíte už teď v exkluzivní ukázce. Nebo si poslechněte, kam se letos chystá na dovolenou.

Jak uvidí diváci oblíbeného zábavného pořadu ve čtvrtek večer, ve studiu bylo opět veselo. Jako speciální VIP host přišla Linda Finková, tedy bývalá manželka Richarda Genzera. Hádajícím bylo velmi rychle jasné, o koho jde, ale neodpustili si několik velmi zajímavých otázek. Sám Richard Genzer si takříkajíc naběhl na vidle, když se zeptal, jestli byl její manžel báječný v posteli. Na to Linda odpoví, že ne.

Do padesáti postavu neřešila, nyní radí

Mnoho dam už začíná řešit letní sezonu a hubnutí do plavek. Sama Linda nikdy problémy se štíhlou linií neměla, ale poslední dobou si už občas naordinuje nějakou tu dietu. „Do svých padesáti let jsem nic neřešila, vždy jsem byla hubená. Teď jsem starší a už se hubne hůř. Dřív když jsem trochu nejedla, tak jsem dost zhubla, teď trochu nejím a je to úplně jedno. Doporučuji nejíst moc přílohy, jíst hodně zeleniny a nesladit kávu,“ prozradila recept na štíhlou postavu zpěvačka Linda Finková.

Podívejte se na exkluzivní ukázku, jak Richard Genzer hádá identitu VIP hosta, kterým byla jeho bývalá manželka Linda Finková:

Dovolená v Itálii s celou rodinou

Linda Finková už jako většina z nás přemýšlí o letní dovolené. Tentokrát ale nikam nepoletí, nýbrž pojedou autem. „Syn Mates se bojí lítání. To je vždy očistec s ním někam letět. Pro jeho klid tedy letos pojedeme autem všichni, i s dcerou a jejím přítelem, do Itálie. Někde se na pár dní vyvalíme, vyspíme, opálíme a zase se vrátíme domů,“ prozradila své plány pro Prima Ženy Finková.

Sdílejte článek
Štítky Itálie postel Richard Genzer Linda Finková Inkognito zábavná show VIP host VIP manželství FTV Prima prozrazeno pikantnosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.