Celebrity

28. května 2022 05:55

Karolína Oehmová

Ondřej Sokol otevřeně o svatbě a dětech. Nehysterčíme, vzkazuje

Ondřej Sokol plánuje s přítelkyní svatbu a rodinu

Oblíbený moderátor a herec Ondřej Sokol se s partnerkou Nikolou chtěli vzít už před nějakou dobou, ale covid jim do plánů hodil vidle. Jak to vypadá se svatbou teď a plánují společně děti?

Svatba už byla na dosah a pak přišla pandemie. Ondřej Sokol ale nezoufá, jeho vztah s partnerkou Nikolou to nijak neohrozilo. Vzít se stále chtějí, jen na to není čas. „Vzhledem k tomu, kolik já mám práce, tak se nám to stále ještě nedaří. Naštěstí je na tom ten náš vztah líp a líp, takže nehysterčíme,“ prozrazuje herec pro web Prima Ženy.

Svatba v Las Vegas

Kdo by si ovšem představoval obyčejnou svatbu, tak by se pletl. Zamilovaný pár totiž touží po větším dobrodružství. „V Las Vegas je drive in. Člověk tam přijede, půjčí si oblečení, sedne do kabrioletu, vjedete tam, odevzdáte pasy. Pak už jste vzatí a jen vyjedete ven. To bychom strašně chtěli, ale u nás se to zatím nedělá,“ zoufá Sokol a doufá, že brzy tento výlet uskuteční.

Oba mají děti ale zatím žádné spolu

Oba dva mají děti z předchozích vztahů a proto se nabízí otázka, zda plánují i dítě společně. Byl by to přeci jen důkaz jejich stále rozkvétajícího vztahu. „Někdy se dětem nebráníme a jindy si říkáme, že je dobře, že máme děti z předchozích vztahů a můžeme se věnovat sami sobě. Uvidíme,“ prozradil tajemně skvělý bavič, herec a moderátor. Ukáže tedy jen čas, jestli se partnerce jednoho dne bude zakulacovat bříško.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.