Seriály a filmy

6. dubna 2022 07:42

red

Opravdu je Albert zlatokop? Sid začíná mít v ZOO podezření

ZOO (19): Je Albert zlatokop_upoutávka

Sid podrobí Alberta nečekanému testu. Už i jí totiž začíná docházet, že Albert možná není tak dokonalý, jak se projevuje. Dokonce ji napadne, zda nezná její skutečnou totožnost! Jak zkouška věrnosti dopadne, na to se mrkněte v 19. epizodě seriálu ZOO už ve čtvrtek večer na Primě!

Ráno pro Viky nezačíná moc dobře. Zvonek na dveře uvádí exekutora. Tentokrát v tom kupodivu nemá ani Kamil prsty… Z nesnází ji nakonec vytáhne kamarád Marek.

I ten má ale svůj problém, s nímž se Viky potřebuje svěřit. Jak bude na vášnivou noc Marka s Markétou Viky pohlížet? Navíc, i když se tak zpočátku netvářil, se zdá, že se Marek do Markéty trochu zakoukal!

Sledujte exkluzivní ukázku ze ZOO:

Přijde ale daleko větší šok než to, že se Markovi Markéta líbí. Petr požádá i po dlouhých neshodách Markétu u ruku! Nadšeny z toho nebudou ani děti, ani Petrova matka, ale co se dá dělat. Petr si vybral!

Ben a Sofie by byli mnohem radši, kdyby si Petr vzal za ženu Viky, a upřímně se tomu přizná i Petrova matka. Ta navíc jako zkušená soudkyně odhalila, že má Viky nějaké tajemství, které se z ní snaží dostat. Viky ale jejím snahám vzdoruje!

Tajemství v rodině Roklových

Marie Roklová si všímá, že s jejím manželem Karlem něco není v pořádku. Aby také ne, když se Karel dozvěděl, co se dělo s jejich synem Vojtou v pasťáku. Není divu, že rodičům to, že ho do něj poslali, nemůže zapomenout.

Zahrajte si zábavné ZOO pexeso!

Anča je zamilovaná do Alberta a její kolegyně ze zoo začínají mít obavy. Moc dobře totiž Alberta znají a je jim jasné, že to určitě není nezištná láska. A to se potvrzuje záhy, protože do „projektu sklárna“ se proaktivně vloží i Albertův otec.

Podívejte se na upoutávku k dalšímu dílu ZOO:

Sid začne mít podezření, že Albert ví, kým ve skutečnosti je. Dokonce i Albert vycítí změnu v jejím chování. Jak postupovat dál? Sid se rozhodne Alberta seznámit se svým otcem. Samozřejmě ne se svým skutečným otcem, ale Raulem, který na Alberta rozjede velkou hru. A ač se Sid zdá, že Albert zkouškou prošel, Raulovi se zdá všechno až příliš dokonalé!

Na Lubora Brázdu začínají vyplouvat jeho privátní kšefty v rámci zoo. Že by na něj měla konečně Roklová nabito? Lubor dotlačí Adélu do špinavé hry, jenže jeho neteř se překvapivě nedá a Luborovi vrátí úder.

Další epizodu seriálu ZOO sledujte ve čtvrtek ve 20:15 na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.