Ostuda na trampolíně a pátrání po největším hráči. Co se při výslechu prozradí?

Prostřeno! XXVI (30) – Bodování

V soutěži amatérských kuchařů z Plzeňského kraje tento týden o výhru bojují čtyři muži a jedna žena. V pátek vpodvečer se můžete přesvědčit o tom, jak u soupeřů zaboduje hostitel Robert. Nejprve donutí soupeře skákat ve slavnostním oblečení na trampolíně, promluví o svém handicapu a ještě se podělí o svou taktiku.

Páteční hostitel Robert pochází ze Slovenska a žije v Česku 15 let. Bydlí v domečku s přítelkyní a její dcerou. Robert rád skáče na trampolíně, dělá bojové umění a do soutěže se přihlásil pod vlivem kamaráda. Nikdy prý pořad neviděl, ale protože má rád výzvy, šel do toho. Pro své soupeře připraví mini langoše, kulajdu, vepřovou panenku se šťouchanými bramborami a nepečený dort. Hosté od Roberta očekávají slovenskou kuchyni, a budou proto po přečtení menu trochu zklamaní. Tento týden totiž dostanou už druhou verzi panenky a třetí šťouchané brambory.

Hosty Robert přivítá venku přípitkem a zábavou, kterou je trampolína. Maryna bude nemile překvapená, protože přijde v šatech a venku jí bude zima. Tomáš také nebude zrovna ustrojený na sportovní výkon, přijde totiž v obleku. Robert jim nejprve ukáže, co umí a nechá každého, ať si vyzkouší pár skoků. Navzájem se všichni povzbuzují k saltu, ale moc jim to na trampolíně nepůjde. Kupodivu se salto nepovede žádnému z místních sportovců, ale křehké Maryně v dlouhých šatech. „Asi to zase vyhrála Maryna, takže zábava o ničem,“ vtipkuje Pepa, který bude rád, že konečně došlo na něco akčního, při čem by se mohl vyřádit. Žádný z chlapů se ale dvakrát nepředvede.

Podívejte se na video, kde si se soutěžící neobratně pokoušejí o salta:

Robert má v kuchyni problémy

Při vaření i při servírování bude Robertovi způsobovat komplikace jeho handicap, chybějící palec na levé ruce. Otevírání šampusu bude muset přenechat někomu z hostů, při krájení se mu bude špatně manipulovat se surovinami. „Mám s tím ještě v kuchyni problém, ale myslím, že to zvládnu,“ říká odhodlaně Robert. O palec přišel více než před rokem při nehodě na pile. Během práce mu poskočilo prkýnko a palec už nešel zachránit.

Maryna celý týden u stolu chválila, ale za zády hostitelů pak vydatně kritizovala. Její bodování také nebylo nejvyšší. Nicméně jí asi bude vrtat hlavou, zda někdo ze soupeřů není hráč. Proto se po páteční večeři bude snažit z ostatních dostat jejich způsob hodnocení, bodování a případnou taktiku. Robert přizná, že hodnotil podle chuti a náročnosti jídla, Pepa bral ohled i na chování hostitele a vzhled jídla. „Já jsem určitě hodnotila podle toho, jak mi chutná a jak to vypadá,“ přidá se Maryna. Patrik prý hodnotil hlavně jídlo, a to, co řekl u stolu, řekl i do kamery. Tomáš se k taktizování také nepřihlásí. Tak jak to je doopravdy? Vypadá to, že snad u stolu není žádný hráč. Co myslíte vy? A kolik bodů nakonec dostane Robert?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.