Celebrity

29. března 2023 11:48

Tomáš Durčák

Zpěvačka ze známé soutěže vyrazila do společnosti. Teď byste Susan Boyle nepoznali

Style - Susan Boyle

Její hlas v roce 2009 šokoval doslova celý svět a způsobil, že do té doby neznámou skotskou paní znal náhle celý svět. Susan Boyle v talentové soutěži Británie má talent nastartovala kariéru, která ji udělala slavnou i bohatou. Nyní se po delší době objevil na veřejnosti její snímek a je pravděpodobné, že řada jejích fanoušků by ji na něm vůbec nepoznala.

Stopku většině veřejných vystoupení dala dnes jednašedesátiletá Susan Boyle zejména proto, že trpí diabetem druhého stupně. Od vypuknutí pandemie se tak musela držet co nejvíc mimo lidi, jelikož patří do rizikové skupiny. V rozhovoru ke svým 60. narozeninám přiznala, že ji covid-19 de facto uvěznil doma.

„Moc jsem toho v poslední době dělat nemohla. Ale ono se to změní, zůstávám optimistkou. Mám cukrovku, takže jsem se snažila být co nejvíc doma. Chytit covid by pro mě mohlo mít velmi špatné následky. Byla jsem varována, a tak jsem raději nich nechtěla riskovat,“ citoval zpěvačku, která již prodala miliony svých desek, britský deník Express.

Jedním z mála jejích vystoupení byla nečekaná účast na zahajovacím ceremoniálu Olympijských her v Tokiu. Jinak se ale po talentované zpěvačce v poslední době spíš slehla zem. Minulý týden se však zcela nečekaně její fotografie objevila na profilu irského hotelu, kde je Susan podle všeho pravidelným hostem.

It was our pleasure to welcome Susan Boyle back to Knock House again recently. Susan is a fabulous Lady and we always...

Posted by Knock House Hotel on Wednesday, March 22, 2023

Zpočátku nenápadný snímek se tak rázem stal místem, kam zpěvaččini fanoušci začali psát své vzkazy díků, že mohou svůj idol opět vidět. „Je skvělé vás vidět Susan,“ napsala jedna z fanynek. „Moc vám to sluší, Bůh vám žehnej,“ připsala pod snímek další. Našli se i tací, kteří se však podivovali nad tím, že jde skutečně o slavnou zpěvačku.

„Je tohle opravdu TA Susan Boyle? Ta z Talentu? Vypadá úplně jinak. Hlas má ale úžasný,“ napsala pod fotku další fanynka. Zdá se, že zpěvačka, která letos 1. dubna oslaví 62. narozeniny, se po dlouhodobém pobytu v ústraní začíná pomalu vracet zpět do normálního života.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.