Paris Hilton poprvé ukázala dceru. Nemá s ní vztah a neumí ji chovat, míní lidé

Slavná dědička hotelového impéria Paris Hilton (43) před několika dny na sociálních sítích poprvé zveřejnila fotku své dcery London. Poté se podělila i o video, v němž zpívá a u toho holčičku chová a ukazuje na kameru. Lidé se do dvojnásobné maminky v komentářích okamžitě pustili, protože se jim nelíbila absence mateřského pouta ani způsob zacházení s dítětem.

Paris Hilton navázala vztah s obchodníkem Carterem Reumem v prosinci 2019. V únoru roku 2021 se zasnoubili a v listopadu v Los Angeles se vzali. Mají syna jménem Phoenix, který se narodil v lednu 2023, a dceru London, jež přišla na svět jen pár měsíců poté, a sice v listopadu. Obě děti porodila náhradní matka. I proto by nemuselo být nijak překvapivé, že Paris nemá na první pohled viditelné silné pouto s malou holčičkou. Lidé na sociálních sítích jí ale vyčítají odtažitý přístup k dětem.

„Představujeme London Marilyn Hilton-Reum,“ odtajnila Paris Hilton celé jméno dcery. Dodala také, že vždy snila o tom, že bude mít dceru jménem London. „Jsem tak vděčná, že je tady. Opravdu si vážím každé chvíle, kterou s ní strávím. Společně s Phoenixem mi moje andělská miminka ukázala lásku, o které jsem ani netušila, že může být tak hluboká, než jsem se stala jejich matkou,“ napsala.

Video, ve kterém Paris Hilton svou dceru chová a ukazuje ji na kameru, však mnohé lidi a matky nadzvedlo ze židle. „Drží ji, jako by to bylo poprvé, co drží dítě,“ napsala jedna z nich. „Proč se svými dětmi vypadá vždy tak nepohodlně a nepřirozeně?“ ptali se další. „Krásné děti, ale jsem jediný, kdo má pocit, že je používá jako hezké rekvizity?“ zaznělo také. Mezi komentujícími ale bylo i mnoho fanoušků, kteří Paris podporují. Popřáli jí jen to nejlepší a věří, že vyrůstat v rodině Hiltonů je pro děti skvělé.

Náhradní mateřství

Paris Hilton se netají tím, že jí obě děti odnosila náhradní matka. Pravý důvod nedávno prozradila, když řekla, že by ráda byla těhotná, ale z opatrnosti kvůli svému způsobu života se rozhodla pro náhradní matku. „Podstoupit celý proces náhradního mateřství bylo určitě těžké rozhodnutí, ale můj život je tak moc veřejný...“ vysvětlila s tím, že se právě proto bála o zdraví a bezpečnost obou dětí.

Podívejte se také na šatnu Paris Hilton:

Sdílejte článek
Štítky matka vztah dcera kritika sociální síť děti rodičovství Paris Hiltonová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.