Celebrity

3. září 2024 19:21

Eliška Reiglová

Smutný konec pátrání. Uznávaného psychologa Radka Ptáčka našli bez známek života

V úterý dopoledne policie uvědomila veřejnost o tom, že pátrá po osmačtyřicetiletém Radkovi Ptáčkovi, známém dětském psychologovi. Bohužel ještě téhož dne večer policejní mluvčí Barbora Schneeweissová oznámila, že pátrání má smutný konec. Radek Ptáček byl nalezen bez známek života.

„Kriminalisté z Prahy venkov-západ vyhlásili pátrání po 48letém Radku Ptáčkovi, který v neděli 1. září odpoledne odjel osobním vozidlem Opel Insignia, bílé barvy, s registrační značkou 4AP 2346, z domu s tím, že jede do práce, avšak doposud se domů nevrátil,“ uvedla zprvu na webu policie a dodala, že jeho rodina má o něj strach.

Manželka uznávaného psychologa policii informovala také o tom, že jí odeslal několik zpráv, které zněly jako na rozloučenou. Na jeho profilech a stránkách na sociálních sítích se sice objevovaly nové příspěvky, ale ty byly buď plánované nebo zveřejněné pověřenými správci. Jako vodítko tak policii pomoct nemohly.

Čtěte také: Než zmizel, poslal manželce znepokojivé zprávy. Psycholog Radek Ptáček je podle policie po smrti

Večer pak policie přinesla smutnou informaci. „Pátrání po pohřešovaném 48letém muži má bohužel smutný konec. Muž byl dnes odpoledne nalezen v Praze, bohužel bez známek života,“ napsala mluvčí Barbora Schneeweissová na oficiálním webu.

Připomeňte si Radka Ptáčka v rozhovoru o výchově a začátku školního roku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.