Celebrity

21. června 2023 11:22

Eliška Reiglová

Patrasová a Slováček po dlouhé době bok po boku. Gelemová musela jít z kola ven

Hudebník Felix Slováček (80) a jeho bývalá partnerka Lucie Gelemová (40) se měli po dlouhé době vidět na veřejnosti. K setkání mělo dojít v Obecním domě, kde by výtvarnice podle plánu předávala svému ex dodatečně dar k 80. narozeninám. Na akci ale nakonec chyběla, neb saxofonista do společnosti vyvedl manželku a střet těchto dvou žen by nedělal dobrotu.

Dokázali překonat složité období po rozchodu a dnes mají zase hezký vztah. Lucie Gelemová a Felix Slováček tvořili dlouhou dobu pár a nakonec ani bouřlivé rozloučení z nich neudělalo nepřátele. To samé se ale nedá říct o vztahu mezi výtvarnicí a Dagmar Patrasovou, která nakonec hudebníka do Obecního domu doprovodila.

Lucie Gelemová měla svému exmilenci předat dar v podobě křišťálové ruky. Tu měla zcela původně předávat Jitka Zelenková, ta je ale po operaci kyčle a akce se nakonec nemohla zúčastnit. Gelemová byla nadšená, že Slováčka znovu uvidí, nakonec se vše odehrálo jinak.

„Já Felixe ráda uvidím a ráda si s ním rukou potřesu,“ potvrdila pro Prima Ženy Gelemová s tím, že na akci budou k vidění také její tři nové obrazy. Obrazy nakonec k vidění skutečně byly, ona sama ale ne.

Manželé bok po boku

Přítomnost Lucie Gelemové a Dagmar Patrasové v jedné místnosti by zřejmě nebyla ničím, co by atmosféře v Obecním domě přilepšovalo. Felix Slováček proto vyvedl svou manželku do společnosti s tím, že výtvarnice se nedostaví.

Někdejší královna dětských srdcí se v Obecním domě zjevně velmi dobře bavila, jak je ostatně evidentní i z fotografií. Na těch se usmívá nejen ona, ale i její manžel.

Felix Slováček v květnu oslavil osmdesáté narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.