Celebrity

23. května 2023 14:40

David Laštovka

Felixe Slováčka stálo 7 let s Lucií Gelemovou miliony. Na jejich vztah přispívala i Dáda

Zákulisí osmdesátin Felixe Slováčka

Hudebník Felix Slováček slaví 80. narozeniny a stále se těší dobrému zdraví. Ani ve svých letech neztrácí zájem o krásné ženy, které jsou pro něj celoživotní inspirací. Sám ale přiznává, že není typ, který by si dělal zářezy do pažby.

První manželkou Felixe Slováčka byla Alena Wevelsiepová, se kterou má dceru René. Ta se vydala uměleckým směrem a je velmi úspěšnou dabérkou. Se svým slavným otcem ale několik let příliš dobře nevycházela. Nemohla mu odpustit, že odešel od rodiny kvůli Dagmar Patrasové, která se stala jeho druhou ženou. Dnes už spolu mají velmi hezký vztah.

Felixovi Dáda odolávala půl roku

S Dádou se Felix seznámil díky jejich společné kamarádce Zuzaně Burianové. „Tehdy jsem hrála v Semaforu, chodila jsem s jedním muzikantem. Zuzka za mnou přišla a sdělila mi, že by se chtěl se mnou Felix seznámit. Že se mu líbím a okamžitě by se mnou chodil. Já ho znala jen z televize, působil na mě jako nafoukaný, nesympatický člověk,“ svěřila se redaktorovi webu Prima Ženy Dagmar Patrasová.

Čtěte také: Dagmar Patrasová odhalila pikantnosti. Dostávala nemravné nabídky od mocných mužů

Věděla navíc, že je ženatý a má rodinu. Felix tak o její srdce musel usilovat půl roku. Na rande s ním vyrazila, až když se rozešla se svým přítelem. V manželství se jim narodil syn Felix a dcera Anička. Oba po rodičích zdědili hudební talent.

Lucie Gelemová ho prý vyšla na 3 miliony

Letos v manželství oslavili 35 let. Jejich vztah ale rozhodně nebyl bez mráčků. Sedm let dokonce veřejně randil s o 40 let mladší Lucií Gelemovou. Po jejich rozchodu se ukázalo, že láska muzikanta přišla hodně draho. Jak informoval deník Blesk, do mladé milenky investoval tři miliony korun. „Byt mě stál měsíčně 25 tisíc a Knižákova škola, kam Lucie chodila tři roky, stála 15 tisíc měsíčně,“ přiznal deníku Blesk Felix Slováček, který Gelemovou zahrnoval i dalším luxusem.

Mohlo by vás zajímat: Gelemová žije naplno. Pořídila si dům a ukázala sestru

Kupoval jí drahé kabelky i šperky a platil dovolené a výlety. Protože s Patrasovou mají takzvané bezpodílové spoluvlastnictví manželů, každá koruna, ať ji vydělá kdokoli z nich dvou, je společná. Paradoxně se tak na všem finančně podílela i Dáda. „Když si uvědomím, kolik let života mi vzalo manželovo chování, je mi špatně. A když si uvědomím, kolik společných peněz vrazil Felix do paní Gelemové, je mi ještě hůř a mám na něj strašný vztek,“ uvedla Patrasová pro deník Blesk. Na druhou stranu je ráda, že má manžela konečně zase doma, a nyní je prý v jejich vztahu vše v pořádku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.