Celebrity

27. dubna 2023 06:00

David Laštovka

Dagmar Patrasová odhalila pikantnosti. Dostávala nemravné nabídky od mocných mužů

Rozvod Patrasové a Slováčka

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová, která v těchto dnech slaví 67. narozeniny, o ctitele nikdy neměla nouzi. Většinou se jednalo o velmi vlivné pány, kteří byli za jednu noc s ní ochotni udělat cokoliv. Americký producent jí za sex dokonce nabízel kariéru v Hollywoodu.

V osmdesátých letech patřila Dagmar Patrasová k sexysymbolům. Stačí vzpomenout na scénu v komedii Vrchní, prchni!, kde ve sprše v sexy šatech sváděla představitele Dalibora Vrány, herce Josefa Abrháma, a tekoucí voda postupně odhalovala její křivky. Muži po ní toužili a mohla mít v podstatě každého, na kterého si ukázala.

Nabídky k sňatku jí v té době chodily dokonce až z daleké ciziny. „Za hluboké totality jsem jednu takovou dostala až z Ameriky, mohla jsem se vdát do New Yorku. Ale já měla jasno v tom, že rodiče, babičku ani svůj milovaný Semafor prostě neopustím. Můj obdivovatel ale reagoval tak, že mi za oceánem klidně podobné divadlo koupí. Nezlomil mě, ale dodnes jsme přátelé,“ prozradila v knize Fenomén Dáda. O její srdce usiloval i jistý japonský herec, který byl velmi zámožný a v centru Tokia vlastnil několik pozemků. I jeho lákavým nabídkám dokázala odolat. „I s ním se dodnes jen přátelím,“ poznamenala Patrasová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejen Dáda Patrasová. Labuda, Schmitzer a další slavní kolegové bourali daleko hůř

Drsné podmínky z Hollywoodu

Vlivní pánové ji nepřestávali svádět ani v době, kdy už byla vdaná ze hudebníka Felixe Slováčka. Některé návrhy byly i nemravné. „Nechutnou historku jsem si prožila, když už jsem měla malého syna. Tenkrát jsem dostala nabídku na tříletý kontrakt do Hollywoodu na natáčení seriálu za několik tisíc dolarů. Odcestovala jsem do Říma podepsat smlouvu, kde jsem se dozvěděla, že s ním (americkým producentem – pozn. red.) jednou měsíčně strávím noc v hotelu Hilton. V tu chvíli jsem položila pero a řekla, ať mě okamžitě odvezou na letiště. Nikdy bych kariéru tímhle způsobem nedělala, je to příliš krátkozraké,“ uvedla Dagmar Patrasová.

Narozeniny s Felixem

Nadcházející narozeniny příliš neprožívá a žádnou větší oslavu neplánuje. „Abych pravdu řekla, tak ani nevím, jak to bude. Proběhne to asi tak nějak normálně jako každý rok,“ prozradila Dáda webu Prima Ženy. Jak dále uvedla, s Felixem nyní vychází dobře a půjde i na jeho narozeninový koncert, který se uskuteční 2. května u příležitosti jeho osmdesátin a zároveň šedesáti let na scéně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.