Dáda Patrasová promluvila o tragické smrti rodičů. Nikdy se s ní nevyrovnala

Tragická smrt potkala oba rodiče slavné české herečky a zpěvačky. Velmi otevřenou zpověď o Karlovi a Věře Patrasových nyní poskytla jejich dcera Dagmar Patrasová (66).

Maminku Dagmar Patrasové srazilo v roce 2000 auto a na místě zemřela. Tatínek trpěl Alzheimerovou chorobou a měl nádor na plicích. O oba rodiče přišla Dáda Patrasová tragicky a nečekaně, a jak sama přiznala deníku Blesk, s jejich smrtí se dosud úplně nevyrovnala.

Alkohol jako berlička

Vzhledem k častým zmínkám o možných problémech s alkoholem se v pořadu Kápni božskou! jeden ze čtenářů Dagmar Patrasové zeptal, zda nepoužívá alkohol jako berličku v těžkých životních situacích. „Nevím, zemřeli mi oba rodiče. Maminku zajelo auto, tatínek odešel tři roky po ní. Myslím, že to bylo hodně podpořené stresem a bolestí z odchodu maminky. A ani tehdy jsem si žádnou berličku nebrala,“ odpověděla Patrasová.

Přečtěte si také: Největší lásku mám v muzice, říká Felix Slováček. Seznámení s jinou se ale nebrání

Dáda Patrasová je poměrně aktivní na sociálních sítích a čas od času kromě svých fotek sdílí i vzpomínku. „Moje překrásná maminka mi moc chybí,“ napsala v minulosti.

Už dříve se podělila také o zvláštní předzvěst maminčiny smrti, která se jí zdála ve snu. „Měsíc před tou nešťastnou událostí jsem měla divný sen. Šla jsem po břehu Vltavy v čele průvodu tmavě oděných lidí, uprostřed řeky byla kamenná loď a na ní maminka v šatech. Ale ne v ledajakých, byly z pavučiny. Když jsem se probudila, na hodinách byly 4 hodiny a 52 minut. 12. prosince ve 4:52 ji porazilo auto. Poté mi došlo, že se se mnou loučila,“ vzpomínala podle Blesku Patrasová na nepříjemný zážitek.

V roce 2003, tedy tři roky po smrti maminky, Dádě odešel i milovaný tatínek Karel Patras. Dáda se o něj dlouho snažila pečovat, nakonec už to však vzhledem k jeho stavu nešlo. Dožil tak v pražském hospicu Štrasburk, kam za ním herečka denně docházela. „Dodnes na oba rodiče moc myslím a musím říct, že mi moc chybí,“ dodala.

Podívejte se na Dagmar Patrasovou v 7 pádech Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.