Celebrity

18. prosince 2022 16:08

Vanesa Havlíková

Dáda Patrasová vycouvává z rozvodu. Tvrdí, že nyní začala mít o Felixe vážné obavy

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (66) s manželem Felixem Slováčkem (79) neprožívají příliš klidné předvánoční období. Hudebník o své ženě tvrdí, že je nesvéprávná a potřebuje zavřít v léčebně. Ona zase hlásá, že je Felix vážně nemocný a v tomto případě nepomůže ani rozvod, se kterým si byla ještě před pár dny téměř jistá.

Dagmar Patrasové po čtyřiceti letech společného manželství s Felixem Slováčkem došla trpělivost a kvůli neustálému ponižování ze strany svého muže si myslela, že vše už nadobro vyřeší rozvodem. Nyní je ale velmi v šoku, co o ní manžel říká médiím a myslí si, že rozvod v tomto případě není řešením.

„Myslela jsem, že to vyřeším po čtyřiceti letech rozvodem, ale mám pocit, že je Felix vážně nemocný, a přece ho nemůžu opustit a nechat napospas,“ svěřila se Dáda Patrasová (66) pro deník Aha!.

To, že její muž prohlašuje, že ji zbaví svéprávnosti se Dagmar dotklo a velmi jí to bolí. V poslední době ale herečka pozoruje na manželovi podivné změny chování.

Místo poklidných svátků, peklo

„Jednu chvíli je jako milius, a pak na mě zase strašně křičí,“ popisuje Patrasová, jak to chodí u nich doma. „Buzeruje mě s vypraným prádlem na půdě, vzal si klíč od kanceláře a nechce ho vrátit na věšák. Co tím sleduje? Nebo ho někdo proti mně navádí?,“ dodává s tím, že si občas dá skleničku vína, ale to přece není důvod, aby ji manžel nechal zbavit svéprávnosti.

„Je to opravdu hrozné, a to jsem ho tolik milovala. Všichni mě zrazovali a já je neposlechla,“ postěžovala si Dagmar. Teď mi dělá ze života peklo. Byl totiž zvyklý, že jsem ho celý život poslouchala,“ dodává Dáda a v koutku duše vzpomíná, jak to bylo s tatínkem, když bojoval s Alzheimerovou nemocí a ona o něj pečovala. Z dobráka byl najednou agresor.

Dagmar Patrasová uvažovala o rozvodu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.