Celebrity

8. května 2023 06:00

Eliška Reiglová

Patrasová a Slováček mají klenot mezi nemovitostmi. Jejich krásná vila má ale i vady

Třípatrový dům, který je klenotem mezi vinohradskými nemovitostmi, je společnou láskou Dagmar Patrasové (67) a Felixe Slováčka (79). Ať už byly v jejich manželství jakékoliv krize, péče o tuto vilu byla vždy záležitostí, o kterou se starali oba. Zvelebují ji i nadále.

Manželství Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové přečkalo všechny bolestivé vztahové krize. Kromě vzájemné oddanosti po mnoha společně prožitých letech za tím stojí i vila, kterou manželé sdílejí a která je jejich láskou i chloubou. Na Vinohradech patří k nejkrásnějším domům a slavný pár jí věnuje náležitou péči.

Slováček nějakou dobu ve vile nežil, bydlel totiž s Lucií Gelemovou, s níž byl ve vztahu sedm let. Nakonec ale došlo k poněkud bouřlivému rozchodu a hudebník se do třípatrového domu vrátil. Jakmile byl zpět, rozhodl se o nemovitost postarat a vdechnout jí nový život potřebnou rekonstrukcí.

„Chtělo to už dát tady dole do pořádku, stěny byly vlhké a plesnivěly. O dům se člověk holt musí starat, všechno chátrá,“ uvedl Slováček pro deník Blesk s tím, že si uvědomuje, že věci, o které se nepečuje, spějí k rozkladu.

Nekompromisní Dáda

Rekonstrukci chtěl Felix Slováček nakonec o něco odložit, jeho manželka ale byla nekompromisní a trvala na ní. „Jednou to zůstane na naše děti, na Felixe a Aničku. Ti to snad dají do kupy. Jinak to nevidím. Dům potřebuje nějakou injekci, bylo by dobré odkopat základy a udělat izolace,“ uvedla herečka v roce 2020. Oné injekce se dočkala o dva roky později.

Pro Primu již dříve někdejší královna dětských srdcí prozradila, že jen kuchyň, která disponuje nejmodernějšími spotřebiči, vyšla manžele na milion korun. Podle informací webu expres.cz makléři odhadují cenu celé nemovitosti na cca 40 milionů korun. Není se čemu divit, uvnitř je mimo jiné i Slováčkova umělecká agentura či velký bazén.

Felix Slováček oslavil osmdesátiny, které má ovšem až 23. května:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.