Celebrity

22. června 2023 11:32

Karolína Oehmová

Patrik Děrgel toužil studovat střední školu fekální. Nakonec musel na konzervatoř

Patrik Děrgel chtěl jezdit s fekálním vozem

Patrik Děrgel (34) je úspěšný herec, který ve svém mladém věku získal už několik významných ocenění. Přitom chybělo málo a vůbec tomu tak nemuselo být. Jeho snem totiž bylo pracovat s výkaly.

Mnoho lidí mělo v dětství vysněné profese, kterými u holek bývají prezidentky a princezny, kluci naopak mířili na pozici popeláře či kosmonauta. Oblíbený herec Patrik Děrgel jako malý vůbec netoužil stát na divadelních prknech nebo před televizní kamerou, jeho pracovní sen byl poněkud méně voňavý.

„Chtěl jsem jezdit s fekálním vozem, to byl můj největší sen. Vždy když přijel do ulice, tak jsem koukal na to, jak vykonává tu svoji práci a byl jsem z toho úplně nadšený,“ popisuje s jiskrami v očích Děrgel. Vysvětlení, proč se této profesi nevěnuje, je jednoduché. „Nenašel jsem tu správnou střední školu fekální, tak jsem šel na konzervatoř,“ vysvětluje.

Práce i dovolená u moře

Naštěstí pro fanoušky vše dobře dopadlo. Patrik i jeho manželka, herečka Markéta Děrgelová, nemají ve své branži o práci nouzi. „Budeme léto trávit hodně pracovně. Markétka bude hrát na Hradě Shakespearovské slavnosti, takže já budu taková chůva, co ji bude doprovázet. Následně máme v plánu na týden odjet k moři a od srpna pracuji já, takže letos léto celé propracujeme,“ prozrazuje Patrik Děrgel.

Hlídaní dětí mu jde nejlíp

Hlídání dvou malých dětí je pro spoustu tatínků očistec, Patrik to má ale naopak. „Není to nic těžkého. Myslím, že to zvládám líp než všechno ostatní. Minimálně mě to baví nejvíc,“ přiznává Děrgel s tím, že všechno kolem dětí obstarají sami v rodině a profesionální výpomoc nepotřebují. „Vždy se to dá s babičkami a dědečky přizpůsobit. Já se snažím pracovně moc vytížený nebýt, abych mohl být vytížený v rodině. Máme tak spoustu času a trávíme ho spolu,“ říká Patrik Děrgel, kterého můžete vidět v zábavné show Inkognito vysílané každý čtvrtek ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.