Celebrity

19. dubna 2024 12:33

Josef Šťastna

Pavla Tomicová přerušila práci pro divadlo a televizi. Zdraví má přednost

Oblíbená herečka Pavla Tomicová (61) se rozhodla na čas přerušit některé pracovní projekty. Dala si pauzu v divadle i v televizi. Co se stalo?

Herečka Pavla Tomicová, která patří mezi nejvýraznější tváře české divadelní a seriálové tvorby, na vlastní žádost přerušila práci na některých projektech. Dává si také pauzu od oblíbeného seriálu ZOO.

„Na vlastní žádost a ze zdravotních důvodů požádala Pavla Tomicová tvůrce, aby ji na nějaký čas uvolnili ze seriálu. Po vzájemné dohodě s televizí Prima a autory byla její dějová linka upozaděna a ve všem bylo Pavle Tomicové vyhověno," uvedl pro web Prima Ženy PR koordinátor seriálu ZOO Josef Ducký.

Již v minulosti měla herečka problémy zdravotního charakteru. „Zdraví je na prvním místě a budeme se těšit, až se zase v budoucnu budeme potkávat na natáčení. Víc se k odchodu Pavly Tomicové nebudeme vyjadřovat, jelikož se jedná o její soukromé rozhodnutí,“ dodal Josef Ducký.

Sympatická herečka také přerušila spolupráci s divadelní scénou. Diváci ji do konce dubna neuvidí v Klicperově divadle, nebude vystupovat ani na jevišti divadla Rokoko.

Podívejte se, jak to Tomicové sluší, když se objeví ve společnosti:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.