Celebrity

19. dubna 2024 12:33

Josef Šťastna

Pavla Tomicová přerušila práci pro divadlo a televizi. Zdraví má přednost

Oblíbená herečka Pavla Tomicová (61) se rozhodla na čas přerušit některé pracovní projekty. Dala si pauzu v divadle i v televizi. Co se stalo?

Herečka Pavla Tomicová, která patří mezi nejvýraznější tváře české divadelní a seriálové tvorby, na vlastní žádost přerušila práci na některých projektech. Dává si také pauzu od oblíbeného seriálu ZOO.

„Na vlastní žádost a ze zdravotních důvodů požádala Pavla Tomicová tvůrce, aby ji na nějaký čas uvolnili ze seriálu. Po vzájemné dohodě s televizí Prima a autory byla její dějová linka upozaděna a ve všem bylo Pavle Tomicové vyhověno," uvedl pro web Prima Ženy PR koordinátor seriálu ZOO Josef Ducký.

Již v minulosti měla herečka problémy zdravotního charakteru. „Zdraví je na prvním místě a budeme se těšit, až se zase v budoucnu budeme potkávat na natáčení. Víc se k odchodu Pavly Tomicové nebudeme vyjadřovat, jelikož se jedná o její soukromé rozhodnutí,“ dodal Josef Ducký.

Sympatická herečka také přerušila spolupráci s divadelní scénou. Diváci ji do konce dubna neuvidí v Klicperově divadle, nebude vystupovat ani na jevišti divadla Rokoko.

Podívejte se, jak to Tomicové sluší, když se objeví ve společnosti:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.