Celebrity

29. března 2023 15:20

redakce Prima Ženy

Pavla Tomicová je zpět po nemoci. Na natáčení měla jindy usměvavá herečka vážnou tvář

Oblíbená herečka Pavla Tomicová (60) bývá usměvavá a pozitivně naladěná, nyní ji však diváci mohli vidět s vážnou tváří. Nedávno ji zdravotní stav donutil dopřát si klidový režim, to ale nebylo důvodem její nálady při natáčení seriálu.

Pavla Tomicová si před nedávnem musela dát na pár týdnů zdravotní pauzu, už ale znovu naskočila do natáčení nových dílů oblíbeného seriálu ZOO. Jako veterinářka Anežka se na place potkala například s kolegou Michalem Novotným, se kterým měla roztočenou scénu. Vážnou tvář jinak věčně pozitivně naladěné herečce předepsal scénář.

Pavla Tomicová v uplynulém roce kvůli zdravotnímu stavu i nečekaným událostem v osobním životě výrazně zhubla, čehož si všimli nejen její fanoušci. Nyní ji zastihly zdravotní komplikace, jejich přesný důvod však herečka, která si své soukromí střeží, veřejně neprozradila. Možná se o ně zasloužilo i vysoké pracovní nasazení, teď je ovšem herečka zase před kamerami a do oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady se spolu s ní vrátila po mateřské dovolené také Eva Burešová.

Pavla Tomicová má dvě děti, syna Adama z prvního manželství a dceru Anežku z druhého manželství s hercem Ondřejem Malým (57). S oběma dospělými dětmi dobře vychází a jsou jí oporou, syna v uplynulém roce tajně oženila a s dcerou se po delší době ukázala ve společnosti v únoru na předávání Cen české filmové kritiky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.