Tomicové jsou po zradě manžela oporou děti. Anežka má našlápnuto ke slavné kariéře

Herečka Tomicová se ukázala ve společnosti

Přestože má za sebou Pavla Tomicová (60) perný rok, kdy ji opustil její manžel a herec Ondřej Malý (57) a založil novou rodinu s herečkou Kristýnou Kociánovou (37), dokáže se radovat ze života. Pomáhá jí v tom kariéra i děti, na které může být právem pyšná. S dcerou Anežkou vyrazily do společnosti na předávání Cen české filmové kritiky.

Oblíbená herečka s nezaměnitelným smíchem se proslavila díky mnohým rolím v českých filmech, ale i v seriálech Slunečná a ZOO. V uplynulém roce Pavla Tomicová bojovala spíše se strastmi, než aby si užívala radostí. Po dlouhých letech v partnerském vztahu je momentálně nezadaná. Už se však vrátila ke společenskému životu a dokáže se zase smát.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Všichni mohli zaznamenat, jakou proměnou navíc v poslední době prošla. Za její zhubnutí mohl dílem i stres a diagnóza cukrovky. „Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nechybělo,“ řekla pro web Prima Ženy Tomicová, která shodila více než 30 kilogramů.

Mohlo by vás zajímat: Proměny roku 2022. Pavla Tomicová, Martin Zounar a další. Zhubli a jsou k nepoznání

Na předávání Cen české filmové kritiky v pražském Divadle Archa dorazila s dcerou Anežkou Malou (21), talentovanou písničkářkou vystupující pod uměleckým jménem Nessie. Anežku má Pavla Tomicová s Ondřejem Malým, z prvního manželství má ještě syna Adama Křenka (29).

Exmanžel Pavly Tomicové už se těší z dalšího potomka, kterého přivedl na svět s její původně kamarádkou, herečkou Kristýnou Kociánovou. Oficiálně zatím nepotvrdili pohlaví dítěte, podle informací Sedmičky by to měl být chlapeček jménem Tomáš.

Zradu manžela nesla herečka těžce, už se ale vrátila zpět do společnosti a ukázala, že si udržela i svůj životní optimismus, pro který ji lidé tak milují. Daří se jí také po pracovní stránce a radovat se může i ze svých dětí. Syna Adama nedávno dokonce tajně dovedla k oltáři.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.