Celebrity

2. března 2024 08:00

Kisa Císařová

Kutil Pepa Libický prozradil, jak řeší opravy v domácnosti: Manželka organizuje, já dělám

30+ Otázek Pepa Libický

O Češích se říká, že jsme národem kutilů. Zdaleka ne každý je ale ochoten a schopen vzít nářadí do ruky a ruku následně přidat k dílu. Své o tom ví i Pepa Libický (53). Moderátor, pro kterého jsou činnosti jako výroba, renovace či rekonstrukce profesí i velkou zálibou, teď prozradil, jak se podle jeho názoru mladí Češi a Češky staví k manuální práci. A nešetřil ani své vlastní děti a manželku.

„Generace Z, tam je to trošku vynechané, to jsou odborníci na počítače. Pak jsou ale taková ta děcka, která jsou i mými fanoušky. A to jsou ti mladí, kterým dávám palec nahoru. Protože v těch, to vypadá, naděje na kutění bude,“ odpověděl Pepa Libický v pořadu 30+ Otázek na dotaz, jestli mají mladí Češi vztah k práci rukama. Celkem logicky pak následovala otázka, jak jsou na tom moderátorovy vlastní děti. „Synek se mnou tvoří, a rád. Dokonce má i své projekty. Vytváří si garáže na lodě a lodě,“ prozradil moderátor hobby magazínu Libovky Pepy Libického.

Přečtěte si také: Šikovný kutil ohromil dřevěným Rolls-Roycem. V autě se šesti koly se projíždí se synem

A dcera? „Ta a kutění… Ona peče a vaří. I když momentálně přešla na druhou stranu a chytá ryby,“ pochlubil se pyšný otec. Aby byl výčet kompletní, moderátorka pořadu Kisa Císařová od Pepy Libického zjišťovala i to, jestli se nářadí umí chopit i Pepova manželka. „Umí, ale nedělá to,“ svěřil se širokým úsměvem moderátor, který prý svou ženu neučil, jak na nejrůznější opravy domácnosti. Doma to totiž mají rozdělené naprosto jednoznačně. „U nás to funguje tak, že to je moje hlavní doména. Manželka to všechno zorganizuje, vymyslí a já to udělám,“ objasnil Pepa Libický. A jelikož pozval štáb pořadu 30+ Otázek nejen do své dílny, ale provedl ho i svým domovem, ve videu na začátku článku si ho můžete prohlédnout a projít společně s ním.

Naskytne se vám tak příležitost podívat se na jídelní stůl s dekorem z pryskyřice, který je zároveň první věcí, kterou Pepa vyrobil pro televizní Libovky. „Tím to vlastně celé začalo. Takže tady zůstane, dokud Libovky budou,“ má jasno moderátor. Neméně zajímavá je i Pepova lednice, kterou musel kompletně zrenovovat. „Byl to šrot. Spadla někde z kamionu. Musel jsem ji dát dohromady. Uvnitř byla funkční, ale opravil jsem plechy, přebrousil, zakytoval a nastříkal,“ popsal příběh originální ledničky, na kterou si teď celá rodina píše navzájem vzkazy křídou. Přivodil si Pepa Libický při kutění nějaké vážné zranění? Zranil se někdy během natáčení? Na tyto otázky a spoustu dalších najdete odpovědi ve videu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.