Petr Cerha pobouří hosty nezvaným strávníkem. Tigran nechce jíst po zvířeti

Láska Tigrana a psa - Prostřeno! S29 (41)

Soutěže amatérských kuchařů se tento týden účastní známí komici a o zábavu nebude nouze. V pondělí se k plotně postaví Petr Cerha s přezdívkou Nasty, který pozve soupeře do svého domu. Jak se mu bude dařit, když přiznal, že neumí vařit?

Tento týden se u stolu v kuchařském souboji sejde parta stand-up komiků. Petr Cerha, neboli Nasty přivítá kolegy z branže ve svém domě a pokusí se zaujmout už názvy pokrmů. Jako předkrm slibuje „fchancouzský sýchr ži ma pél slaninách“, druhý chod nazve jednoduše Polévka, jako hlavní jídlo bude bubmbrdlík s mámou a batátou a na závěr dostanou hosté proteinové volanty mázlé ňaminou. Na večeři dorazí Karel Hynek, Daniel Čech, Arnošt Frauenberg a Tigran Hovakimyan. Ti budou z názvů pokrmů zmatení. Arnošt si myslí, že takové menu nenapsal žádný soudný člověk.

Po příchodu budou pánové rádi, že stráví týden s kolegy a kamarády. Jako první chod si na malém grilu opečou slaninu se sýrem, kterou si dají na toust. Všichni si jídlo pochvalují, a když si vyžádají ubrousek, dostanou místo něj toaletní papír. Tigranovi vadí, že se role nejdřív válela na záchodě a oni ji teď mají na stole. Další je na řadě rajčatová polévka, která bude poněkud hrudkovité konzistence. Nastyho zradil mixér. Polévka se nepovedla ani chuťově. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, nikdo nemá srdce říct to naplno. Brzy se však hosté přestanou stydět mluvit narovinu.

Podívejte se na psího návštěvníka u stolu a reakci ostatních:

O drzém pejskovi složí všichni píseň

Po polévce se půjde šmejdit. Nejdřív se jde do dětské herny a Karel vyzkouší lezeckou stěnu. Úchyty ale nevydrží a jeden se mu podaří vytrhnout. Do ložnice se dobývá pes, tak ho pánové pustí a vyhecují ho, aby skočil do postele. Ke stolu pak přijdou i se psem. Tahle srandička se někomu nevyplatí. Na stole už čekají burgery s batátovými hranolky. Všem chutná a Tigran se na chvíli vzdálí od stolu. V tu chvíli se k jeho talíři začne dobývat pes. „Neolízla to, nebo tak něco?“ ujišťuje se. Pak odmítne burger dojíst, protože mu údajně zvíře jídlo olízlo.

„Furt si nemůže uvědomit, že nechci jíst po tom, co mi do toho čumákem hrábnul pes. Já si uvědomuju udivený pohled Nastyho,“ vysvětluje. To zvíře čmuchá všude kolem. Arnošt se nabídne, že si s ním porci vymění, což přijme. Karel se diví a vyptává se, zda to je z náboženských důvodů. „Protože si olizuje koule,“ prohlásí Tigran. „Tohle je fena,“ hájí svého mazlíčka Nasty. Takhle epizoda pak bude hlavním tématem zábavy. Soutěžící totiž složí píseň o Prostřeno! a jak se můžete přesvědčit ve videu v úvodu článku, docela se jim povedla. Co myslíte?

Sdílejte článek
Štítky pes FTV Prima vaření Prostřeno! speciál komik stand-up premiérové díly Karel Hynek prima+ Arnošt Frauenberg Petr Cerha Nasty Daniel Čech Tigran Hovakimyan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.