Celebrity

5. dubna 2024 12:00

David Laštovka

Čtvrtníček řeší problémy s manželkou očním kontaktem. Dceru trápil svým oblečením

Rozhovor se Čtvrtníčkem o covidu (zdroj: CNN Prima NEWS)

Herec a mistr recese Petr Čtvrtníček slaví 60. narozeniny. Která žena se stala jeho osudovou a jaké metody používal při výchově své dcery Anny, která si střihla hlavní dětskou roli v pohádce a je vycházející hereckou hvězdou?

Životní láskou Petra Čtvrtníčka, který si zahrál například v seriálech Krejzovi, Přístav nebo Agrometal, je o třináct let mladší režisérka Vlasta Zumrová. Letos v manželství oslaví osmnáct let. „U nás doma je to v pohodě. S mojí paní nemáme žádné problémy. Ona dělala asi jedenáct let judo, takže se veškeré problémy eliminují už jen v tom očním kontaktu,“ popsal s úsměvem Čtvrtníček v pořadu Show Jana Krause. Tři roky před svatbou se jim narodila dcera Anna, která je herečka. Do svých dvaceti let už stačila natočit řadu filmů a seriálů. Mezi dosud nejslavnější počin před kamerou patří pohádka Anděl Páně 2, kde ztvárnila postavu Anežky, dceru Magdaleny (Vica Kerekes).

Mohlo by vás zajímat: Tajemství Jiřího Lábuse. Proč se nikdy nestal otcem a nebyl viděn se žádnou ženou

Na dceři aplikoval vlastní výchovné metody

Čtvrtníček při výchově používal vlastní metody. Když Anička zlobila nebo něco provedla, navlékl si na sebe vytahané tepláky, s kterými pak vyrazil do společnosti. A to byl pro Annu ten největší trest. Čtvrtníčková po otci podědila nejen herecký talent, ale také humor. „Dal jsem jí svobodu a hodně jsem si z ní dělal legraci, totéž jsem vyžadoval od ní. A byl jsem za to rád. Byli jsme takoví vzájemní komici. Myslím si, že ona je daleko cílevědomější, než jsem býval já. I tak máme hodně společného, kromě krevní skupiny je to i velmi podobný smysl pro humor,“ prozradil redakci webu Prima Ženy herec, který je majitelem několika jachet.

Matka byla ředitelkou školy, na kterou docházel

Petr Čtvrtníček pochází z učitelské rodiny. Jeho matka byla ředitelkou základní školy, kterou jako dítě navštěvoval. „Měl jsem to tam dobrý, učil se výborně, šlo to samo,“ přiblížil. Že nevystudoval žádnou hereckou školu mu nevadí. „Stejně dělám to, co mě baví, takže je to úplně jedno,“ uvedl Petr Čtvrtníček. Tatínek, který patřil k jeho velkým fanouškům a nenechal si ujít žádnou jeho premiéru, zemřel před čtyřmi lety. Trpěl cukrovkou, osudným se mu stalo, když se nakazil koronavirem. O covidu promluvil Petr Čtvrtníček v úvodním videu v reportáži pro magazín Showtime.

Dcera Petra Čtvrtníčka, Anna, byla hostem pořadu Show Jana Krause (2015):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.