Celebrity

27. září 2023 11:10

Vanesa Havlíková

Frontman kapely Slza se dřív vysmíval misskám. Teď už s jednou léta chodí

Petr Lexa a Natálie Kotková v 7 pádech Honzy Dědka

Zpěvák skupiny Slza Petr Lexa (32) a jeho přítelkyně, Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (29), se v talkshow Honzy Dědka rozpovídali o svém seznámení a promluvili také o tom, proč se poslední dobou téměř nevidí.

„Seznámili jsme se po našem turné s kapelou. Zamiloval jsem se hned na první pohled. Našel jsem si nějaký rozhovor s Natálkou, protože dřív jsem se rád díval na rozhovory s misskama a smál jsem se tomu, jak ony toho moc neřekly a bylo to takové hloupoučké, tak jsem se chtěl zase zasmát, tak jsem se na ni kouknul a zjistil jsem, že je docela vtipná, sportuje, cestuje a je super,“ přibližuje zpěvák Petr Lexa počátky vztahu s Natálií Kotkovou v 7 pádech Honzy Dědka.

Mohlo by vás zajímat: V každém vztahu to musí skřípat, a kdo říká, že ne, kecá, tvrdí hudebníci ze Slzy

Do současné partnerky se zpěvák zamiloval ihned, kromě krásy ho nejvíce zaujala její inteligence a smysl pro humor. „Ihned jsem se zakoukal, zjistil jsem, že máme společné známé, zjistil jsem si číslo, poslal jsem jí vstupenky na koncert. Tam přišla a od konce koncertu jsme spolu. Bylo to v roce 2016,“ vzpomíná Petr Lexa, kterého můžete znát také ze seriálu Přístav.

Doma se dvojice skoro nevidí

Přestože spolu dvojice tvoří pár již více než sedm let, společný čas je pro mě stále vzácný a vzájemné chvíle si užívají. „Petr často není doma nebo já nejsem doma. Jsme rádi, že jsi nás sem pozval oba, alespoň se vidíme. Vždyť já ani nevím, jaké měl léto,“ povzdechla si Natálie.

Čtěte také: Marika Gombitová se stáhla z veřejného života. Potřebovala jsem nabrat síly, říká

„To je pravda, my to dneska bereme jako rande. Ležel jsem teď tři měsíce v nové desce a vůbec jsme se neviděli. Takže se díky tobě vidíme a můžeme si říct, jak se máme,“ uvedl Petr s tím, že aktuálně mu s kapelou vychází čtvrté album Monodrama, které vznikalo tři a půl roku.

Mezi další hosty, kteří se představili v 7 pádech Honzy Dědka na Primě, patří zpěvačka Marika Gombitová, herečtí sourozenci Jiří a Alena Štréblovi či herec Jaromír Nosek.

Marika Gombitová zavítala do Prahy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.