Celebrity

21. září 2023 11:08

Eliška Reiglová

Marika Gombitová se stáhla z veřejného života. Potřebovala jsem nabrat síly, říká

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová (67) navštívila po delší době Prahu. Do metropole ji přivedly pracovní povinnosti spojené s lednovými koncerty, na které se už nyní moc těší. Během svého pobytu v České republice vypadala fantasticky a popsala, proč potřebovala od veřejného života na nějaký čas pauzu.

Dlouhé roky žila v ústraní a nikdo nevěděl, co dělá, jak žije a jak se jí daří. Marika Gombitová zdánlivě pověsila kariéru na hřebík, opak je ale pravdou. Na leden například chystá dva velké koncerty v O2 aréně a příprava s nimi spojená ji nyní dovedla do Prahy, kde o vystoupení mluvila na tiskové konferenci.

„Já Českou republiku miluji a moje fanoušky obzvlášť, tak jako na Slovensku. A tu radost a lásku, co mi čeští fanoušci, fanoušci vůbec, dávají, jim chci oplatit a tohle je taková příležitost. Budu vystupovat s kapelou, budu tam mít hosty, myslím, že se mohou těšit i na nové písničky,“ řekla k nadcházejícím koncertům v rozhovoru pro Showtime.

Nabírání sil

Čas mimo reflektory využila slovenská pěvkyně k odpočinku. „Když se člověk stáhne z veřejného života, tak to není konec kariéry. To prostě přišlo, člověk potřebuje nabrat hodně nových sil do života a věnovat se i svým zájmům, svým přátelům,“ prozradila. V životě nyní nalezla spoustu radosti, která jí dodala energii na pracovní povinnosti.

„Raduji se z takových věcí, jako jsou moji psí miláčci, které nadevše miluji, jsem spjatá s přírodou, takže se mi velmi dobře vystupuje v tom smyslu, že se těším na každý detail, na nové písně, které mohu vytvořit,“ dodala s tím, že fanoušky zve na lednové koncerty.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.