Petr Muk by měl z dcery radost. Noemi kráčí v tatínkových šlépějích

Rozhovor s Noemi Mukovou

V sobotu 12. srpna se uskuteční již tradiční hudební festival k poctě zpěváka Petra Muka, který před třinácti lety odešel do hudebního nebe. Redakci Showtime se podařilo získat exkluzivní rozhovor s dcerou zesnulého zpěváka Noemi Mukovou, která po herci nezdědila pouze vzhled, ale také talent.

Přestože pěvecký talent zdědila po otci, nebyla si nejdříve jistá, jestli právě hudba je to, čemu by se chtěla ve svém životě věnovat. Nyní zdá se, že má Noemi Muková jasno. Po prázdninách nastupuje již do druhého ročníku hudební konzervatoře v Bratislavě. Hudební i pohybové nadání je u ní prokazatelné, ovšem ona sama si ve skromnosti, která je jí vlastní, nechce zděděný talent po otci příliš připouštět.

„Slovo talent a já nejsme úplně kamarádi. Odmalička jsem totiž poslouchala, že ten talent musím mít. Já to beru tak, že pracuji kvůli tomu, že mě to baví a řekla bych, že naopak to, že byl tatínek velmi slavný, pro mě nebylo vždy jednoduché,“ prozradila Noemi Muková pro Showtime.

Čtěte také: Nejmladší dcera Petra Muka: Čím jsem starší, tím je pro mě odchod táty bolestivější

„Byly časy, kdy jsem se musela vypořádávat s poznámkami veřejnosti, které nebyly vždy úplně příjemné. Nejvíce mi pomáhají tatínkovy písně a to, že on by mi řekl, že se na takové lidi musím vykašlat,“ dodala.

Kouřim je místo, které bylo Petrovi Mukovi velmi blízké. Noemi vyrůstala s rodiči v Praze, po smrti tatínka se s maminkou přestěhovaly na Slovensko. Ke svému rodnému městu má ale stále blízko. „Cítím se tady jako mezi svými lidmi, které mám velmi ráda.“

Přečtěte si: Petra Muka našla mrtvého jeho žena. Před smrtí přebral a prožil euforii

Na festivalu, jež je památkou na zesnulého zpěváka, Noemi letos exkluzivně s bývalou kapelou otce zazpívá.

„Na tuto událost jsem se připravovala poměrně dlouho. Byla jsem tady už i na zkoušce s kapelou. Všechno jsme připravili a budu zpívat s tatínkovou bývalou kapelou a velmi se na to těším. Jsou tam všichni jeho blízcí lidé a fanouškové se tak můžou těšit na krásné vzpomínání,“ objasnila Noemi, která jako by z oka tatínkovi vypadla.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.