Petra Faltýnová musí k soudu. Expartner modelku žaluje o miliony

Pětačtyřicetiletá modelka Petra Faltýnová žila roky v Americe, kde se dokonce i zasnoubila. Její láskou byl miliardář David. Petra ho chválila, kudy chodila. Teď se ale zdá, že pohádky je konec, bývalý partner ji žaluje o nemalé peníze.

Dlouhonohá brunetka Petra Faltýnová si dlouhou dobu žila spokojený život za velkou louží. Ještě před několika měsíci to na jejích sociálních sítích vypadalo, že je vše v pořádku. K fotce s miliardářem Davidem doplnila komentář: „Jsem zcela spokojena a očekávám ještě více. Život je skvělý!“ Realita zřejmě ale byla trochu někde jinde.

Mohlo by vás zajímat: Petra Faltýnová se objevila na veřejnosti. Na večírku ukázala, že zraje s noblesou

Nyní už Petra Faltýnová nějakou dobu pobývá opět v Česku i spolu se svou třináctiletou dcerou Adrianou, kterou má s podnikatelem Simonem Šteklem. Jejich manželství se tehdy rozpadlo kvůli nevěrám z její strany.

Podle informací deníku Blesk neskončil ani její vztah s Davidem, se kterým žila na Floridě, příliš dobře. Miliardář modelku žaluje v přepočtu o téměř 3,5 milionu korun, které si od něj měla půjčit v roce 2016. Dvojice spolu tehdy na půjčku podepsala smlouvu a na základě toho se David obrátil na své právníky.

Vztahy s bohatými muži

Faltýnová nyní žije v domku za Prahou spolu s novým přítelem, ale na veřejnosti se už příliš neukazuje. „Mám se dobře. Kdo si myslel, že jsem se na Floridě upila, tak se spletl,“ sdělila v listopadu webu Super.cz. „Jsem tady tak nějak napůl, nikam do společnosti nechodím. Mám dost starostí s teenagerkou, kterou mám doma. Ale mám se dobře,“ prohlásila modelka. „Nemám zapotřebí se někde mediálně prezentovat,“ sdělila Faltýnová, která si zřejmě od jisté doby své soukromí snaží hlídat.

Petra Faltýnová má za sebou několik neúspěšných vztahu s bohatými a úspěšnými muži. V minulosti tvořila pár například s hokejistou Martinem Ručinským. Nějakou dobu randila také s moderátorem Leošem Marešem. Jejich vztah byl bouřlivý a plný rozchodů a následných smiřování. Románek měla modelka také s hercem Jiřím Langmajerem. Identitu svého současného partnera zatím Petra neprozradila. Nicméně se po jeho boku objevila na oslavě třiatřicátých narozenin Petry Feuereislové.

Petra Faltýnová v rozhovoru z roku 2017, kdy byla ještě s Davidem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.