Celebrity

2. dubna 2023 06:05

David Laštovka

Petra Faltýnová randila s Preissem, Marešem i Langmajerem. Proč ani s jedním nezůstala?

Style - Mareš Faltýnová

Modelka Petra Faltýnová, druhá vicemiss ČR z roku 1998, slaví 45. narozeniny. Díky své kráse a dokonalé postavě se o její přízeň ucházela řada slavných mužů. Velkou lásku prožila i s Leošem Marešem. Co bylo důvodem jejich rozchodu?

Životem půvabné Petry Faltýnové prošla řada mužů. Po vztahu s Libanoncem Ázou, hokejistou Martinem Ručínským a podnikatelem Romanem Habajačem, se ve svých třiceti letech provdala za podnikatele Simona Štekla. S ním má dceru Adrianu. Během manželství, které skončilo rozvodem, měli dva domovy, v pražské Řitce a v Miami na Floridě.

Rozchod na festivalu v Karlových Varech

Po rozvodu Petra prožila krátký románek s o dvanáct let starším hercem Jiřím Langmajerem. Po něm dva roky randila s moderátorem Leošem Marešem. Oficiálně rozchod oznámili na filmovém festivalu v Karlových Varech, kam ještě přijeli společně, ale po následné hádce se jejich cesty rozešly definitivně. „Vyjádření k našemu rozchodu s Leošem je pro mě obrovsky bolestivé, neboť jsem byla hluboce přesvědčena o kvalitě našeho vztahu a vzájemné lásce nás obou. Někdy prostě jeden člověk rozhodne o vašem životě a mně bohužel nezbývá nic jiného než to přijmout. Musím přiznat, že čas, který jsem strávila s Leošem byl pro mě prioritou života, sen se ale rozplynul,“ svěřila se tehdy novinářům. Na archivní video z roku 2013, kdy byla Petra ještě s Leošem Marešem, se můžete podívat v úvodu článku.

První láskou byl Preiss

Naznačila, že důvodem rozchodu byli někteří nejmenovaní jedinci, kteří se do jejich vztahu pletli. „V každém vztahu se čas od času objeví problémy nebo nedorozumění, a je důležité, aby dva lidé sdíleli své pocity, obavy a možná i nepříjemnosti. Ovšem není nic horšího, než když si někdo nechá radit od člověka, který nemá absolutně žádnou představu o vašich problémech, ale mluví o nich. Vytvoří tak ještě větší nedorozumění a nepochopení dané věci. Bohužel v našem životě je takových lidí celá řada, kteří jsou přesvědčeni, že mohou být soudci našeho vztahu. Naše rozhodnutí již nejsou jen naše,“ poznamenala modelka.

Stejně jako na Leoše dodnes ráda vzpomíná i na svou dětskou lásku, která byla ze slavného hereckého rodu. „Já měla Honzíka Preisse, syna Jany a Viktora Preissových. To byla láska velmi emotivní, hodně jsem ji prožívala. Nejen se smála, ale často i plakala. Vždy jsem se na něj těšila. I když ta naše láska byla platonická, byla milá,“ prozradila v rozhovoru pro MF DNES.

Současná žena Leoše Mareše Monika se rozpovídala o rodičovství:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.