Celebrity

11. prosince 2022 18:17

Eliška Reiglová

Petra Faltýnová se objevila na veřejnosti. Na večírku ukázala, že zraje s noblesou

Modelka a 2. vicemiss České republiky 1998 Petra Faltýnová (44) zkoušela žít s přítelem za mořem. V posledních letech se v Česku objevovala opravdu málo. Nyní vyrazila na oslavu narozenin extravagantní účastnice VyVolených Evy Feuereislové. Na večírku ukázala štíhlou postavu v přiléhavých šatech a docela jí to slušelo.

Petra Faltýnová se ve světě modelingu setkala s velkými úspěchy a v dobách, kdy žila v České republice, obrážela jednu akci za druhou. Pak žila v zámoří, ale do vlasti se ráda vrací. Nyní se rozhodla potěšit kamarádku a dorazila na narozeninový večírek.

Radost pohledět

Eva Feuereislová, někdejší hvězda reality show VyVolení, uspořádala v jednom z pražských barů oslavu svých 33. narozenin. Se skupinou dobrých přátel oslavila Kristova léta jaksepatří, nechybělo šampaňské ani nádherně ozdobený dort.

„Pozvala jsem asi 35 kamarádů, mezi nimi byla i Petra. Všichni jsme si to skvěle užili a já se výborně bavila,“ řekla pro Prima Ženy oslavenkyně, kterou by dnes zřejmě poznal jen málokdo z těch, kdo ji naposledy viděli právě v reality show. Hrdě se hlásí k tomu, že je milovnicí plastik.

Petra Faltýnová na oslavu dorazila v přiléhavých krátkých šatech a kozačkách. Ukázala tak nejen křivky, ale také nohy, u kterých v minulosti ležel nejeden slavný sportovec či podnikatel. Že je čtyřicátnice, by jí pravděpodobně jen tak někdo netipoval. Zdá se, že se jí daří opravdu dobře.

Vztahová houpačka

Petr Faltýnovou sice v Česku potkalo mnoho kariérních úspěchů, ale s láskou to byl jiný příběh. Jejím prvním veřejným vztahem byl ten s hokejistou Martinem Ručinským, za kterého se měla dokonce i provdat. On sám ale nakonec zásnuby zrušil.

K oltáři pak Faltýnovou dostal podnikatel Simon Štekl, se kterým má dceru Adrianu. Manželství se ale nakonec rozpadlo a ještě před rozvodem udržovala modelka bouřlivý vztah s hercem Jiřím Langmajerem.

Nejsledovanější vztah Petra Faltýnová prožila s moderátorem Leošem Marešem. Toto období ale připomínalo jízdu na horské dráze, pár se rozcházel a scházel, až se nakonec po posledním rozchodu už dohromady znovu nedal.

Sdílejte článek
Štítky VyVolení oslava vztah Lukáš Langmajer Martin Ručinský Petra Faltýnová Eva Feuereislová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.