Celebrity

1. ledna 2024 08:10

Josef Šťastna

Petra Kvitová je těhotná, dítě čeká se svým trenérem

Petra Kvitová se vdala

Tenistka Petra Kvitová, která v létě oslaví 34. narozeniny, oznámila, že čeká miminko. Na roli tatínka se chystá Jiří Vaněk, který vztah začínal z pozice trenéra.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka se netajila tím, že by si rodinu přála. Už na podzim novináři spekulovali o tom, že tenistka nehraje turnaje, protože se chystá na roli matky.

„Přejeme vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ napsala Petra Kvitová na Instagram, kam umístila dvě fotografie. Na jedné fotce je se svým mužem a drží ultrazvuk, na druhém snímku je oblečení pro miminka.

„I když mi bude chybět má každoroční cesta do Austrálie i soutěžení ve sportu, který miluju, těším se na to, že budu nějakou dobu doma a přípravovat se na tuhle příští vzrušující kapitolu našich životů,“ dodala fenomenální tenistka.

Kvitová dvakrát vyhrála Wimbledon

Kvitová ovládla Wimbledon v letech 2011 a 2014, v roce 2011 také triumfovala na Turnaji mistryň. Ve světovém žebříčku vystoupala v kariéře až na druhé místo. Na okruhu WTA získala ve dvouhře 31 titulů, loni ovládla turnaje v Miami a Berlíně. Uplynulou sezonu ukončila na čtrnáctém místě světového žebříčku.

V roce 2016 získala Kvitová bronz na olympijských hrách v Riu de Janeiro, šestkrát také pomohla k triumfu ve Fed Cupu. Na kurtech se rodačka z Bílovce představila naposledy na začátku října, kdy prohrála na turnaji v Pekingu ve 2. kole s Ruskou Ljudmilou Samsonovovou.

Poté ukončila sezonu, omluvila se i z listopadové účasti ve finálovém turnaji o Pohár Billie Jean Kingové v Seville. Už v té době se v tenisovém zákulisí šuškalo, že tenistka je v jiném stavu. V žebříčku WTA se Petra Kvitová nejvýš vyšplhala na druhé místo a jen na prize money vydělala 37 milionů dolarů, další příjem má z reklamní spolupráce.

Sdílejte článek
Štítky Austrálie Instagram Petra Kvitová Wimbledon trenér tenista Jiří Vaněk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.