Celebrity

21. června 2024 08:11

redakce Prima Ženy

Petra Kvitová ukázala těhotenské bříško. Chybíte na kurtu, ale sluší vám to, píšou lidé

Tenistka Petra Kvitová v lednu oznámila, že čeká miminko. Na roli tatínka se chystá Jiří Vaněk, který v jejich vztahu začínal z pozice trenéra.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová letos na jaře oslavila 34. narozeniny, to už pod srdcem nosila miminko, které si moc přála. Termín porodu by měl připadat na léto.

„I když mi bude chybět má každoroční cesta do Austrálie i soutěžení ve sportu, který miluju, těším se na to, že budu nějakou dobu doma a připravovat se na tuhle příští vzrušující kapitolu našich životů,“ napsala tehdy tenistka.

Nyní sdílela černobílý snímek plný štěstí, na kterém oba s partnerem drží její těhotenské bříško. „Krásný snímek, chybíš nám na kurtu,“ napsal jeden ze sledujících. „Sluší vám to stejně jako s raketou,“ přidala se další fanynka.

Kariéra Petry Kvitové

Petra Kvitová ovládla Wimbledon v letech 2011 a 2014, v roce 2011 také triumfovala na Turnaji mistryň. Ve světovém žebříčku vystoupala v kariéře až na druhé místo. Na okruhu WTA získala ve dvouhře 31 titulů, loni ovládla turnaje v Miami a Berlíně. Uplynulou sezonu ukončila na čtrnáctém místě světového žebříčku. V roce 2016 získala bronz na olympijských hrách v Riu de Janeiro, šestkrát také pomohla k triumfu ve Fed Cupu. Na kurtech se představila naposledy na začátku října, kdy prohrála na turnaji v Pekingu ve 2. kole s Ruskou Ljudmilou Samsonovovou.

Potom ukončila sezonu a už tou dobou se začalo šuškat, že by tenistka mohla být v jiném stavu, což se později potvrdilo.

Podívejte se na Petru Kvitovou v oblíbené show Máme rádi Česko:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.