Pizingerová a Absolonová si užívaly na Krétě. Nečekejte na velké štěstí, vzkázaly

Vendula Pizingerová (52) si společně se svou kamarádkou a zpěvačkou Monikou Absolonovou (47) užívaly pohádkovou dovolenou v Řecku. Dámy se nyní na sociální síti Instagram pochlubily snímky od moře v plavkách a fanoušci jsou v úžasu. Oběma to náramně sluší.

U některých dam zkrátka platí, že věk je opravdu jenom číslo. Přesně tak tomu je u Venduly Pizingerové i Moniky Absolonové.

Společně vyrazily na dovolenou na řecký ostrov Kréta, kde si to náramně užily. Obě dámy vyvezly také děti, takže o zábavu bylo postaráno.

V průběhu dovolené na prosluněné Krétě se Pizingerová i Absolonová svým fanouškům na sociálních sítích pravidelně chlubily snímky i videi od moře, ale třeba i z aquaparku, kam s dětmi zavítaly.

Čtěte také: Opravdový macho, říká Pizingerová o výrazně mladším manželovi. Vzpomněla na jejich začátky

Nyní, když už jsou obě v pohodlí domova, prezidentka nadačního fondu Kapka naděje sdílela na sociální platformě Instagram ještě několik fotografií z pláže. „I takhle dokážeme být šťastné. Někdy člověk čekáním na velké štěstí prošvihne to malé opravdové právě teď,“ napsala v příspěvku, ke kterému připojila snímky, kde obě drží v ruce drink a usmívají se od ucha k uchu.

Fanoušci jsou ze záběrů Absolonové a Pizingerové v plavkách unešeni. „Jste krásné a boží,“ vzkázala jim fanynka. „Pořád jste pěkné holky, sluší vám to,“ přidala se další. „Vy jste obě takové kočky, musí být s vámi sranda a legrace, vždy pozitivně naladěné,“ okomentovala obdivovatelka. „Úchvatné princezničky,“ přidal se jiný fanoušek.

Plastiky jsou škoda energie a peněz, říká Vendula Pizingerová. Pak je to akorát trapné:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.