Celebrity

16. března 2024 08:36

Eliška Reiglová

Plastiky jsou škoda energie a peněz, říká Vendula Pizingerová. Pak je to akorát trapné

Exkluzivní rozhovor Martiny Jandové s Vendulou Pizingerovou o přirozeném stárnutí

V současnosti si zcela běžně ženy – a nejen ony – pomáhají k mladistvějšímu vzhledu kosmetikou nebo různými zákroky, ty ale Vendula Pizingerová (52) vnímá jako plýtvání peněz i energie. Čas podle ní totiž oklamat nelze a stárnutí se vždy projeví na jiných viditelných partiích.

Ačkoliv se trend plastické chirurgie v posledních letech velice rozmohl, pořád ještě existuje mnoho žen, které vyznávají přirozenou krásu. Mezi ně se řadí i Vendula Pizingerová, která proces související s přibývajícími lety přijímá a z vrásek si hlavu nedělá. Není se koneckonců čemu divit, mladistvou ji udržuje tříletý syn.

Čtěte také: Opravdový macho, říká Pizingerová o výrazně mladším manželovi. Vzpomněla na jejich začátky

„Vypadat mladě už nepůjde. Čas neoklameme, a pak to je akorát trapný. Používám ale pravidelně kosmetiku. Dřív jsem to nedělala. Mazat jsem se začala, když mi bylo zhruba čtyřicet let. A hlavně jsem se začala odličovat. Je to fajn mít pocit, že pleť je saturovaná,“ prozradila otevřeně v rozhovoru pro Showtime.

I kdyby jakékoliv úpravy zkusit chtěla, myslí si, že u ní by to nemělo smysl. „Jsem člověk, kterému nic nefunguje. Když bych měla třeba umělé nehty, tak mi odpadají. Takže pro mě je to škoda energie a peněz. To se ovšem teprve uvidí. Stejně jsou ale na těle vidět ruce a krk. Stárneme,“ připustila prezidentka nadačního fondu Kapka naděje.

Mohlo by vás zajímat: Vdova po Karlu Svobodovi: Měli jsme šťastné manželství. Tušila jsem, že si sáhne na život

Co se fyzických aktivit týká, Pizingerová se nikdy úplně nešetřila. „Už jsem dělala všechno. Vzpírala jsem, dělala jsem crossfit a nevím, co ještě. Teď jsem měla období, kdy jsem byla docela dlouho nemocná. Měla jsem různě návazně angíny, chřipky, náběh na zápal plic a podobně. Semlelo mě to, doteď blbě dýchám. Takže až se rozdýchám, tak do toho vlítnu,“ doplnila.

Hyperaktivita a těžká puberta

V rozhovoru se Vendula rozpovídala i o svých synech. Mladší před nedávnem začal chodit do školky, raději je ale doma s maminkou. „Malému jsou tři roky. Je stále hodně hyperaktivní. Je šikovný a občas už začal chodit do školky, kam moc nechce, samozřejmě, protože má nejlepší maminku. Jsem ráda, těším se z něho,“ řekla pyšně.

Starší syn už naopak dosáhl dospělosti a pomalu směřuje k budování vlastních snů. „Kuba je už velký, za chvíli mu bude devatenáct. Pubertu mají podle mě kluci celý život. Dělá školu, která ho baví a zajímá. Šel úplně jinou cestou, dělá grafiku a začal malovat. Říká se, že horší pubertu mívají holky. Což si nemyslím, ta jeho mi zvedla tlak,“ přiznala se smíchem Vendula Pizingerová.

Zdroj: CNN Prima NEWS, SHOWTIME

Podívejte se, jak si Vendula Pizingerová užila dovolenou s tchyní:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.