Celebrity

18. července 2023 11:30

Eliška Reiglová

Podporu na Wimbledonu měla maximální. Markétě Vondroušové fandili tři tatínci

Česká tenisová královna Markéta Vondroušová (24) se o víkendu stala wimbledonskou šampionkou, a má tak pořádný důvod k velkým oslavám. Při zápasech jí byla oporou rodina – kromě sestry a maminky také hned tři tatínkové, s nimiž má skvělé vztahy.

Markéta Vondroušová ve finále Wimbledonu vyhrála nad Tunisankou Ons Džabúr ve dvou setech. Dosáhla tak největšího úspěchu své kariéry, před ní se zvítězit podařilo jen Petře Kvitové a Janě Novotné. Na kontě má přitom také úspěch z olympijských her v roce 2021, ze kterých přivezla stříbrnou medaili.

Ačkoliv působí čtyřiadvacetiletá blondýnka ze Sokolova na první pohled jako něžná bytost, při hře se mění v neúnavnou bojovnici. Energii čerpá také z podpory rodiny, která mimo jiné zahrnuje celkem tři tatínky, s nimiž má skvělé vztahy.

Úspěšná tenistka je dcerou Jindřišky Anderlové a Davida Vondrouše. Oba ji naplno vedli k tomu, aby se jednoho dne stala profesionální sportovkyní. I poté, co se jejich vztah rozpadl, nadále rozvíjeli její potenciál.

Čtěte také: Šílené, bláznivá cesta, řekla Vondroušová o svém vítězství. Budu chtít víc a víc, dodala

Na Wimbledonu Vondroušové fandila její sestra Julie, ta má ovšem jiného tatínka. Přestože s ním už maminka není, obě její dcery s ním skvěle vycházejí. Aktuálně je Jindřiška provdaná za hokejového trenéra Tomáše Anderleho, který Markétu také vždy výrazně povzbuzuje.

„S mladší ségrou Julií máme každá jiného tátu. Pak k tomu přibyl ještě třetí, se kterým teď mamka žije. Také on má velký podíl na mojí kariéře, protože se mnou často jezdil už na dětské a juniorské turnaje, když neměl můj trenér čas,“ prozradila Vondroušová portálu Bez frází.

Markéta Vondroušová byla hvězdou závěrečného plesu:

Sdílejte článek
Štítky rodina sestra matka otec podpora tenis Wimbledon finále Markéta Vondroušová Ons Džabúrová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.