Celebrity

17. července 2023 13:24

Vanesa Havlíková

Vondroušová ve Wimbledonu ovládla i závěrečný večírek, v černých šatech byla za královnu

Jak je legendární samotný Wimbledon, tak je vyhlášený i závěrečný banket, na kterém se sejdou vítězové s důležitou společenskou smetánkou. Poprvé si tuto slavnostní událost užila také Markéta Vondroušová (24), která se o víkendu stala wimbledonskou šampionkou. Česká tenisová královna při slavnostním večeru zazářila v nádherných šatech.

Markéta Vondroušová ve finále Wimbledonu vyhrála nad Tunisankou Ons Džabúrovou ve dvou setech. Rodačka ze Sokolova tak navázala na Martinu Navrátilovou, Petru Kvitovou a Janu Novotnou, které legendární talíř zvedly nad hlavu v minulosti.

Vondroušová zazářila na tradičním plese šampionů

V neděli večer se Markéta společně s vítězem mužské dvouhry Carlosem Alcarazem setkali na plesu šampionů.

České hrdince to na plesu, který se tradičně koná pro vítěze turnaje v All England Clubu, velmi slušelo. Sportovní oblečení vyměnila za černé elegantní šaty, ve kterých vypadala jako filmová hvězda. Jelikož šaty byly bez ramínek či rukávů, nešlo přehlédnout také výrazné tetování, které zdobí kůži české hráčky.

Čtěte také: Vondroušová vyhrála Wimbledon. Kamarádka pro ni obětovala debl, trenér prohrál sázku

Milovnice tetování

Hráčka, která se po triumfu zařadila mezi největší tenisové legendy všech dob, tvrdí, že dnes už ani nedokáže spočítat, kolik tetování na těle má. Po Wimbledonu zřejmě přidá další obrázek. Jisté ale je, že do tetovacího salónu zamíří také její trenér Jan Hernych. Markéta se s ním před turnajem totiž vsadila, že pokud Wimbledon ovládne, bude muset pod tetovací jehlu i sám kouč.

Mohlo by vás zajímat: Markéta Vondroušová miluje tetování i drsný humor. S trenérem uzavřela krutou sázku

Markéta prozradila, že ji inspirovala kolegyně z tenisového okruhu Jelena Rybakinová. Její trenér nosí na paži jméno své svěřenkyně a datum jejího triumfu na wimbledonské trávě. Co bude na památku velkého dne nosit na těle Hernych? „Můj obličej,“ uvedla se smíchem Vondroušová pro Sport.cz už před finále. Poslední zápas jí skvěle vyšel, tak uvidíme, jak nyní zareaguje trenér.

Sdílejte článek
Štítky oslava tenis Wimbledon úspěch trenér výhra šaty Markéta Vondroušová ples Jan Hernych

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.