Pohlreich zpět v novém Ano, šéfe! I mezi sporáky je legrace, říká k premiérové řadě

Ano, šéfe! od 28. srpna na Primě
Zdeněk Pohlreich je zpět tam, kde ho diváci milují nejvíc. Nové díly Ano, šéfe! přinášejí upřímnost, emoce i humor přímo z kuchyní českých restaurací. Sledujte od 28. srpna na Primě!
Jeden z nejsledovanějších pořadů české televizní historie je zpátky. Ano, šéfe!, který si za roky vysílání získal status rodinného stříbra skupiny Prima, přichází s premiérovými díly, které nabídnou nejen tradiční porci ostré upřímnosti šéfa Pohlreicha, ale také vhled do aktuální situace v české gastronomii.
Po šesti letech od uvedení poslední gastro mise je tu nová série, která znovu zamíří do kuchyní restaurací po celé republice. A nejen to. Během natáčení došlo i k milníku: vznikl jubilejní stý díl pořadu. Kdy a kde? To zjistíte v průběhu vysílání.
Mohlo by vás také zajímat: S čím se svěřil slavný herec Neil Dudgeon v Praze Pohlreichovi?
„Restaurace je živý organismus, kde jde, kromě jiného, také o jídlo,“ řekl pro web Prima Ženy Zdeněk Pohlreich, který se vrací nejen jako mentor a kritik, ale i jako průvodce realitou, která se od posledního natáčení zas tak moc nezměnila. „Tam, kde jsme zatím natáčeli, se toho moc nezměnilo. Témata, která v těch hospodách řeší, jsou vlastně pořád stejná. Myslím si, že ti hospodští mají ještě podstatně složitější život, než měli tehdy,“ řekl Zdeněk Pohlreich přímo v zákulisí natáčení v jedné z hospod.
Návrat populárního docu-reality pořadu na obrazovky vnímá jako více než načasovaný. Pohlreich sází na otevřenost, humor a především hluboké porozumění oboru. „Neděláme vzdělávací pořad, ale takový, který má za úkol ukázat, že i mezi sporáky se dá zažít legrace, napětí i vypjaté situace,“ vysvětluje a dodává: „Jsem přesvědčený, že se nám podařil silný pohled na reálný svět gastronomie a vhled do něj. Což může být přínosné pro ty, kteří mají schopnost se něco naučit.“
Přečtěte si také: Bydlení Zdeňka Pohlreicha: Krásný domek za Prahou a luxusní vila na Floridě
My můžeme po zhlédnutí několika prvních dílů potvrdit, že nová série osloví jak pamětníky starých epizod, tak mladší generaci, která se s Pohlreichovou gastronomickou přímostí možná teprve seznamuje.
Gastronomie v těžkých časech: méně lidí, dražší zboží
I tentokrát jde v Ano, šéfe! o mix emocí, nekompromisních názorů a praktických tipů, jak v dnešní složité době restauraci nejen přežít, ale i rozvíjet. Situace v gastronomii se za posledních deset let rozhodně nezjednodušila. „Máme čím dál míň lidí, čím dál míň zboží, čím dál dražší zboží. Myslím si, že to pro obor rozhodně není jednoduchá doba, ale úroveň stoupá. Tyhle těžkosti scénu spíš jen zpomalují. Ve finále je to ale dobré,“ řekl šéf vloni s nadhledem. Pokud chcete slyšet nové nesmrtelné hlášky, vidět upřímný pohled do zákulisí českých kuchyní a zjistit, jestli si restaurace zaslouží Pohlreichovu samolepku s hvězdami, nenechte si ujít premiéru už 28. srpna na Primě, nebo si nové díly vychutnejte s předstihem od 21. srpna na prima+.
Připomeňte si v sestřihu nejlepší hlášky šéfa Pohlreicha z Ano, šéfe!: