Prima maminka

23. prosince 2022 17:20

Josef Šťastna

Pohřešované české děti, které se nedaří najít. Možná mají naději i díky vám

Pomněnkový den

Čas vánoční většina lidí prožívá s nejbližší rodinou. Uvědomujeme si, že máme to štěstí, že ty nejmilejší máme u svátečního stolu, že je můžeme obdarovat u stromečku, že s nimi můžeme prožít kouzelný čas. Někteří rodiče ale Vánoce ani neslaví, ale čekají na zázrak, že s k nim vrátí ti nejdražší, kteří zmizeli. V České republice se bohužel dlouhodobě pohřešují desítky dětí.

V tuto chvíli by si měly užívat vánoční prázdniny s rodinou. Jenže zmizely. A policie je nemůže najít. Řeč je o českých dětech, které zmizely a plní policejní databázi. Podívejte se na fotky, které Policie České republiky uveřejnila na svých stránkách. Možná na někoho čeká ten největší vánoční zázrak...

Nikolas Zedníček

Některé z dětí jsou vedené v databázi pohřešovaných osob, protože je nevrátil jeden z rodičů. To jsou případy, kdy děti většinou zmizely v zahraničí. Takový je případ například Nikolase Zedníčka. Chlapec zmizel v září roku 2015, když se z dovolené nevrátil zpět do Klokánku. Policisté v souvislosti s jeho zmizením uvedli, že dítě zřejmě pobývá v zahraničí se svou matkou.

Valerie Kvasničková

Policisté se obávají, že daleko horší osud potkal šestiletou Valerii Kvasničkovou. Dívku na pražském Žižkově vychovávala její babička a vyšetřovatelé se domnívají, že právě ona stojí za jejím zmizením. Jenže žena odmítá s kriminalisty mluvit. Policisté se obávají nejhoršího, ale důkazy nemají. Celý příběh pohřešované Valerie Kvasničkové si můžete připomenout zde.

Natalie Janžová

Policisté a rodina hledají také Natálku Janžovou z Hodonínska. Dívka se ztratila v únoru 2020. Natálie je hubené postavy, má hnědé rovné vlasy a šedozelené oči.

Podobné články

Janah Borhom

Před rokem (přesně 16. prosince 2021) bylo vyhlášeno pátrání po tmavovlasé Janah Borhom z Vyškova. Za jakých okolností štíhlá dívka s tmavýma očima zmizela, kriminalisté nespecifikovali.

Kristina a Barbora Burdovy

Zmizení dvou sester podle policie může mít na svědomí jejich maminka. Policisté po Barboře a Kristině pátrají od roku 2019. Matka s nimi měla odjet do zahraničí dva roky po rozvodu, od té doby už dívky jejich otec neviděl, ale stále věří, že se s nimi jednoho dne setká a bude je moci obejmout.

PŘÍPAD ZMIZELÉHO HONZÍKA NEJEDLÉHO SI MŮŽETE PŘIPOMENOUT ZDE.

Sdílejte článek
Štítky policie Policie ČR rodina Vánoce databáze Žižkov Valerie Kvasničková pohřešované dítě Vyškov Česko okres Hodonín Policie České republiky Nikolas Zedníček Barbora Burdová Kristina Burdová Janah Borhom

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.