Kauza pokousaného rappera: Přestupková komise a asi pokuta, neřeším to, říká Marpo

Pokračování kauzy pokousaného zpěváka Marpa

Známý rapper a MMA zápasník Marpo (38) se v říjnu dostal do nečekané potyčky. Pohádal se kvůli své jízdě v protisměru s kolemjedoucím mužem, který ho následně pokousal. Zeptali jsme se Marpa, jak se případ vyvíjí.

Případ se udál na silnici v Tuchoměřicích, kde se měl Marpo pohádat a následně napadnout muže, který ho upozornil, že jede v protisměru. Muž skončil v nemocnici. „V úterý jsem přijížděl ke svému domu a z jednosměrky ve špatném směru rychle přijíždělo BMW. Cesta vede od školy k mateřské školce s jídelnou. Řidič na mě mával, abych mu uhnul. Vystoupil jsem a řekl mu, že je to jednosměrka, že tu bydlím a že tu mám děti,“ popsal Blesku třiačtyřicetiletý Tomáš K., řidič vozu Dacia Lodgy. Poté popsal, že si chtěl vyfotit rapperovu registrační značku, načež se začali hádat a Marpo měl Tomášovi K. uštědřit dvě rány do obličeje. Protože napadený nemohl zvednout ruce, bránil se kousnutím.

Marpo, který po incidentu taktéž musel být ošetřen v nemocnici, svůj dopravní přestupek uznal a ve videu na sociálních sítích se za něj omluvil. Spěchal pro dceru, které nebylo dobře a do jednosměrky prý vjel omylem. Napadení ale popřel, mělo jít jen o obranu a agresivního útočníka chtěl zpacifikovat, k čemuž dle svých slov použil jen dvě facky dlaní. „Přišel k mému autu a začal mě tahat z auta. Zakousl se mi do bicáku takovým způsobem, že jsem to v životě nezažil. Začal mě škrábat, strkat mi prsty do očí... Tak jsem pána vzal a hodil ho na zem. To je jediné. A dal jsem mu jednu nebo dvě facky otevřenou dlaní, abych mu řekl ‚vy*er se na to, nebo to dopadne zle,'“ popsal Marpo ve svém videu na sociálních sítích.

Jak se případ vyvíjí?

Pro web Prima Ženy nyní rapper prozradil, jak se případ dále vyvíjí. „Zatím nijak, ono to jde přes nějakou přestupkovou komisi a většinou z toho je nějaká pokuta. Takže nijak se to nevyvíjí a já to neřeším,“ říká. Na kuriózní situaci ovšem nejspíš nikdy nezapomene, stejně jako policisté, kteří k případu dorazili.

„Policisté si vyfotili moje klouby a tak dále, aby viděli, jestli jsem někoho napadl nebo ne. Jelikož jsem měl klouby takovéhle (ukazuje moderátorce potetovanou ruku), tak se tomu zasmáli. Spíš tomu kousnutí se smáli, že to ještě nezažili,“ vzpomíná Marpo. „Já jsem zažil v různých potyčkách různé druhy zbraní, ale tohle jsem ještě nezažil, takže jsem sám nevěděl, co dělat,“ dodává.

Zpěvačka Lenny v 7 pádech Honzy Dědka překvapila slovy o partnerovi Marpovi. Bojí se jejího tatínka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.