Celebrity

12. října 2023 08:57

Eliška Reiglová

Rapper Marpo se porval s naštvaným řidičem. Napadený muž skončil v nemocnici

Marpo (38) je známý nejen jako rapper, ale také jako MMA zápasník, který dokázal před téměř pěti lety v zápasu porazit i hudebníka Rytmuse (46). Svých sil a schopností měl ale podle deníku Blesk využít i na silnici v Tuchoměřicích, kde se pohádal a následně napadl muže, který ho upozornil, že jede v protisměru. Muž skončil v nemocnici a deníku Blesk popsal příběh, jak ho viděl ze svého pohledu.

Ačkoliv je to od pohledu drsňák, neměl Marpo (vlastním jménem Otakar Petřina) dosud na triku žádné skandály – naopak se dokázal prosadit jak v hudbě, tak v bojových sportech. V úterý ale podle informací deníku Blesk došlo k incidentu, ze kterého čistý jako lilie rozhodně nevzejde. Měl totiž napadnout muže, který ho upozornil, že porušuje dopravní nařízení.

Rány a kousance

„V úterý jsem přijížděl ke svému domu a z jednosměrky ve špatném směru rychle přijíždělo BMW. Cesta vede od školy k mateřské školce s jídelnou. Řidič na mě mával, abych mu uhnul. Vystoupil jsem a řekl mu, že je to jednosměrka, že tu bydlím a že tu mám děti,“ popsal Blesku třiačtyřicetiletý Tomáš K., řidič vozu Dacia Lodgy.

Muž se jal vyndat telefon, rozhodl se, že si vyfotí rapperovu registrační značku. Právě to Marpa  pravděpodobně vytočilo. „Řekl, že zná tyhle hrdiny s telefonem a že vystoupí a rozbije mě. Odpověděl jsem mu, ať klidně vystoupí...“ popisuje incident Tomáš, který ač se bránil, neměl dost sil a zkušeností na vyrovnaný boj se zápasníkem.

„Vystoupil a dal mi dvě rány do obličeje! Nemohl jsem zvednout ruce, a tak jsem ho narazil na auto a kousl do prsu. Odrazil se od svého auta a srazil mě na zem. Když jsem se zvedal a hledal brýle, nastoupil do auta, konečně odcouval a ujel. Vůbec jsem ho neznal. Kdybych věděl, co je zač, asi bych ho radši nechal jet...“ dodal.

Policie v akci

Policie potvrdila, že incident řeší. „V ulici Školní, která je jednosměrná, projížděl řidič, ročník 1980. Proti němu vyjelo v protisměru jiné osobní vozidlo. Muž, který jel ve správném směru, gestikuloval, aby druhý řidič vycouval. Ten to neudělal. Muž vystoupil, šel k němu a řekl mu, že je v jednosměrné ulici. Nakonec i řidič druhého vozidla vystoupil a měl muže udeřit do obličeje. Ten mu to měl oplatit. Oba muže máme ztotožněné a oba by se měli dostavit na obvodní oddělení k podání vysvětlení,“ uvedla mluvčí Barbora Schneeweissová.

Marpo versus Vémola:

Sdílejte článek
Štítky BMW Marpo jízda v protisměru Otakar Peřina Tuchoměřice jednosměrka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.