Policisté mají strach o zdraví pobledlého soupeře. Pak se vysmějí Petrově ložnici

Paštika chutná - Prostřeno! S27 (76)

Repríza speciálního týdne s účastníky pořadu Policie v akci se o výhru v kuchařské soutěži pokusí hned deset soutěžících. Policejní parťáci známí z televizních obrazovek se ukážou v úplně jiné roli. V pondělí pozve soupeře k sobě domů Petr Myslivec, jemuž bude u plotny sekundovat Dan Pokorný.

Jako první se v pondělí k plotně postaví hlídka Delta 103 – Petr a Dan. Ti osmičku hostů pozvou k Petrovi domů a tam je nakrmí tím nejlepším, co dovedou. Jejich hosty budou Erik a Kuba z dispečinku, Delta 106 Věra s Jakubem, Delta 101 Kamila s Tomášem a pánové Josef a Tomáš z Delty 102. Poslední dvě jmenované dvojice přiznaly, že možná budou taktizovat. Jak se nakonec vybarví? Podávat se budou lasagnerajská polévkapaštika s domácími rohlíky a cheesecake. Jako zábava bude lekce jógy, které se Dan nedávno začal věnovat. Vaření si pánové rozdělí napůl. Zatímco jeden vyrábí paštiku, druhý se pustí do domácích rohlíků. Vařit se oba naučili z nutnosti. Jejich koníčkem je totiž kulturistika a s ní spojený striktní jídelníček, kdy je potřeba jíst i sedmkrát za den.

Tento týden je v Prostřeno! dvojnásobné množství strávníků, a tak se většinou bude stolovat jinde než u soutěžících doma. Hosté by tak mohli ocenit, že je Petr pozval do svého soukromí. Samozřejmě si budou ze všeho dělat legraci. Okno nad postelí v ložnici totiž jednoho ze soutěžících přivede na myšlenku, jak se v malém prostoru s nízkým stropem vykonávají manželské povinnosti. „Paní bude asi celou dobu koukat z okna,“ myslí si Jakub. „Poloha kabriolet s hlavou venku z baráku je za mě úplně super, ještě jsem to nezkoušel,“ vtipkuje Tomáš.

Tomáš je vybíravý. Podívejte se, co všechno nejí:

Sport hned v úvodu a malé porce

Soutěžící budou mít za úkol přinést si s sebou cvičební úbor. Někteří se děsí, že se bude cvičit po jídle. Naštěstí bude zábava v podobě lekce jógy ještě před večeří. Ukáže se, že se všichni účastníci navzájem znají, což určitě vylepší atmosféru. Jen Josef s Tomášem budou zklamaní, protože doufali, že budou vařit dvě holky. Pro Věru bude jóga nepříjemným překvapením, protože přišla hladová. A zřejmě to tak budou mít všichni. Jak vpodvečer nebo na prima+ uvidíte, paštika s pečivem zmizí rychlostí blesku a Kuba si povzdechne, že předkrm „smrděl málem“. Tomáš přizná, že nevyhledává brusinky, a v průběhu večera se soupeři dozví, že s ním nejspíš budou potíže.

Tomáš je velkým odpůrcem ovoce a zeleniny. Pokud se mu něco takového dostane na talíř, ochotně to rozdá zájemcům. Věra si tak pochutná na dvojnásobné porci jahod k dezertu. „Proto jsi pořád takhle bledý,“ prohlásí Kamila. I ostatní později projeví obavy, jestli má Tomáš dost vitaminů. Je otázkou, jestli mu budou podstrojovat náhradní pokrmy, nebo bude muset ochutnávat nenáviděnou zeleninu a ovoce, aby měl co hodnotit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.