Celebrity

3. května 2024 14:59

Josef Šťastna

Polonahá stála před hotelem, po noze jí tekla krev. Nové fotky Britney Spears šokovaly celý svět

Fanoušci mají znovu velký strach o popovou legendu Britney Spears (42). Nejnovější fotky ukazují, že americká zpěvačka není v dobré mentální kondici. Fanoušci z celého světa Britney vzkazují, ať se jde léčit.

Fanoušky šokovaly snímky, které byly pořízeny u hotelu Chateau Marmont v Los Angeles. Děsivé snímky publikoval například web TMZ.com. Fanoušci pak na Instagramu a do diskuzí pod články začali psát, že je fotky šokovaly, zpěvačce její sledující doporučují, ať vyhledá odbornou pomoc.

Co se děje s Britney Spears?

Britney se ve středu v noci údajně pohádala se svým přítelem Paulem Solizem. Po děsivé hádce skončila na ulici, třásla se a plakala. Padlo podezření, že při hádce se pořezala. Popovou princeznu nakonec od hotelu odvezla sanitka. Fanoušci se tak znovu obávají, že Britney na tom není dobře po psychické stránce.

Byla venku a oslavovala svůj rozvod. V hotelu si zvrtla kotník a někdo zavolal sanitku, aby se ujistil, že nebudou shledáni odpovědnými za jakékoliv zranění, které utrpěla,“ prozradil Daily Mailu svědek z hotelu Marmont. „Když přijede sanitka, přijede i policie. Když dorazili na místo, odpočívala, proto ta přikrývka a polštář. Vyšetřili ji a poté, co zjistili, že to není vážné, odešli,“ dodal svědek události.

„V hotelu si zvrtla kotník a někdo zavolal sanitku, aby se ujistil, že nebudou shledáni odpovědnými za jakékoliv zranění, které utrpěla. Když přijede sanitka, přijede i policie. Když dorazili na místo, odpočívala, proto ta přikrývka a polštář. Vyšetřili ji a poté, co zjistili, že to není vážné, odešli,“ uvedl svědek pro britský deník Daily Mail.

Krvavý šrám na noze a děs v očích

Po hádce s Paulem měla podle TMZ.com zpěvačka verbálně a později i fyzicky útočit na zaměstnance hotelu. Je tedy možné, že policii zavolal i personál hotelu. Při hádce měla zpěvačka utrpět krvavé zranění na noze.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Britney Spears se na Instagramu opět svlékla donaha. Tohle nepotřebujeme vidět, píší fanoušci

Není zatím jasné, zda si šrám způsobila sama, nebo ji napadl její přítel Paul. Zdroje z hotelu pro TMZ.com uvedly, že se bály, že si Spears může ublížit, nebo může napadat další osoby. Zpěvačku prý nebylo možné zvládnout.

Obavy o Britney Spears rozhodně nekončí:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.