Celebrity

29. ledna 2024 11:00

Eliška Reiglová

Oblíbený hotel Britney Spears jí zakázal přístup. Obnažovala se a pohoršovala hosty

Chování Britney Spears (42) vyvolává kontroverze nejen na sociálních sítích. Někdejší popová princezna se nekrotí doma před kamerou, ale stejně tak se nekrotí ani na místech přístupných veřejnosti. Nyní byla údajně na nějakou dobu vykázána z hotelu Four Seasons v Los Angeles poté, co si hosté stěžovali na její bizarní chování.

Hotel patřil ke zpěvaččiným oblíbeným a v posledních měsících v něm trávila hodně času, byla také údajně ochotná tam utratit nekřesťanské peníze za ubytování i servis. Podle deníku The Sun však zaměstnance přiváděla k šílenství a navíc poměrně často zapomínala na to, že středisko je určené pro rodiny s dětmi, které měla pohoršovat.

S největší oblibou měla Britney Spears využívat v hotelu bazén, masáže a jiné lázeňské služby. V současné době v areálu ovšem není vítána, protože zaměstnanci kvůli jejímu chování neměli jinou možnost než jí dočasně zakázat přístup. Fakt, že je světoznámou celebritou, jí totiž podle nich nedává nárok k tomu, aby si všude dělala, co se jí zachce.

Čtěte také: Za mámu se stydí, ale také ji milují. Synové Britney Spears poprvé promluvili

„Britney navštěvuje Four Seasons ve Westlake Village už léta, ale od jisté chvíle z ní zaměstnanci šílí. V posledním roce jí byl přístup do hotelu několikrát zakázán, pak tam znovu mohla, a nyní je opět zakázán. Někteří hosté si stěžovali, že chodí u bazénu nahoře bez a cítí se kvůli ní nepříjemně, a že její chování je často bizarní a přivádí je do rozpaků,“ řekl zdroj výše zmíněnému deníku.

Letitá drzost

V hotelu se ubytovává mnoho prominentních a bohatých hostů, kteří tam utrácejí vysoké částky, ať už jsou na služební cestě, nebo zde tráví svůj volný čas, a nechtějí se tedy pochopitelně cítit nekomfortně. Ceny pokojů v hotelu se pohybují od přibližně 500 dolarů až po více než 1 000 dolarů za některá luxusní apartmá.

Prvního zaznamenaného přešlapu v tomto hotelu se Britney Spears dopustila už v roce 2008. Podle tehdejších zpráv bylo dokonce sepsáno oznámení o vniknutí na cizí pozemek, aby jí v přístupu mohla legálně bránit i policie. Následně zaparkovala auto na hotelovou příjezdovou cestu a odmítla ho přeparkovat, dokud jí nebude přístup opět umožněn.

Britney Spears na sociálních sítích nepřestává šokovat:

Sdílejte článek
Štítky hotel nahota zákaz vstupu Britney Spears Britney Spearsová Four Seasons Hotels and Resorts odhalování Westlake Village

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.