Celebrity

18. srpna 2023 13:50

Eliška Reiglová

Vážil přes metrák a hnily mu zuby. Budoucí ex Britney Spears se změnil k nepoznání

Britney Spears se rozvádí

Zpěvačka Britney Spears (41) a její manžel Sam Asghari (29) jdou po 7 letech vztahu a 14 měsících manželství od sebe. Model a fitness trenér podal žádost o rozvod s tím, že ho žena napadala a podváděla. Chce navíc upravit předmanželskou smlouvu. Nyní vyplavalo na povrch, že než poznal zpěvačku, prošel výraznou transformací, která mu pomohla se s ní seznámit.

Britney Spears, která se v minulosti honosila titulem popové princezny, soud v listopadu roku 2021 ukončil třináctileté opatrovnictví, během něhož byla pod dohledem svého otce Jamieho Spearse. To pro ni znamenalo, že si konečně mohla vzít dlouholetého přítele Sama Asghariho, což udělala v červnu loňského roku. Nyní ovšem z jeho strany přišla žádost o rozvod.

Podle portálu TMZ, který o rozpadu manželství informoval, měli Britney a Sam problémy dlouhodobě. Asghari už údajně nechodil domů raději ani spát, protože hádky mezi ním a jeho manželkou nezůstávaly jen u slov. Měla ho napadat i v posteli a způsobit mu modřinu u oka, musela ji dokonce zastavovat ochranka.

Mohlo by vás zajímat: Britney Spears míří k rozvodu. Najala si advokátku Johnnyho Deppa

Někdejší popová princezna nechala svého muže podepsat neprůstřelnou předmanželskou smlouvu, která chrání její majetek a finance. Asghari ovšem údajně začal zpěvačce vyhrožovat – má s ním znovu probrat podmínky a smlouvu přehodnotit a přepsat, aby o ní na veřejnost nevypustil ponižující informace. Sám přitom ale ví, jaké to je být na dně.

Nepřehlédnutelná proměna

Sam Asghari se do USA přistěhoval jako dvanáctiletý chlapec pouze s otcem, jeho matka a tři sestry zůstaly v rodném Íránu. Po střední škole začal studovat trestní soudnictví, aby si ale mohl školu dovolit, musel mít tři zaměstnání a spoléhat se na jídlo z fastfoodových řetězců. Sportovně stavěný mladík tak začal rapidně přibírat.

Čtěte také: Britney Spears se na Instagramu opět svlékla donaha. Tohle nepotřebujeme vidět, píší fanoušci

Asghari podle informací deníku Daily Mail dosáhl hmotnosti 130 kilogramů a začal trpět depresemi. Vzhledem ke stravě se mu začal rozpadat i chrup, přední zuby mu začaly doslova hnít. Rozhodl se nicméně změnit svůj život, začal denně cvičit, zdravě jíst a nechal si udělat zubní implantáty.

Neuvěřitelná proměna, jíž prošel, mu otevřela dveře k modelingu a drobným hereckým příležitostem. Díky tomu poznal v roce 2016 Britney Spears poté, co dostal roli v jejím videoklipu k písni Slumber Party. Jejich láska od té doby vzkvétala. Až teď se ovšem ukazuje, že ve vztahu nebylo vše tak růžové, jak se mohlo zdát.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.