Celebrity

17. září 2022 06:30

redakce Prima Ženy

Britney Spears flirtovala s princem Williamem. Proč se nakonec nestala princeznou?

Britney Spears (40) bývala popovou princeznou, nechybělo přitom mnoho k tomu, aby se stala i tou skutečnou. Když jí bylo 20 let, měla krátký románek přes textovky s princem Williamem (40). Ten ji měl dokonce přijet navštívit, nakonec ale zvolil jiný program a flirt postupem času vyšuměl.

Po smrti královny Alžběty II. se z vévodkyně Kate z Cambridge stala princezna Catherine z Walesu. Stačilo přitom málo a na jejím místě byl někdo úplně jiný, známý i před vstupem do královské rodiny. Princ Harry přivedl domů herečku, a ještě než se tak stalo, princ William měl namále, aby své rodině jako přítelkyni představil slavnou zpěvačku.

Britney Spears v současnosti šokuje hlavně svými polonahými snímky:

Romance přes zprávy

V pořadu Franka Skinnera tehdy dvacetiletá Britney Spears přiznala, že mezi ní a princem Williamem docházelo k pravidelné komunikaci formou SMS zpráv a e-mailů. Do fyzické roviny jejich vztah nikdy nepřešel a musela nakonec přiznat i to, že mu nestála za návštěvu, kterou jí prostřednictvím textovky přislíbil.

„Nějakou dobu jsme si psali. Pak měl přijet a měli jsme se sejít, ale nevyšlo to,“ řekla Britney Spears. Deník The Sun poté informoval, že princ William dal před zpěvačkou přednost lovu lišek se svými přáteli.

Marná snaha o vztah

Královský životopisec Christopher Andersen se ve své knize Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan o krátkém románku mezi princem a zpěvačkou zmínil, nepřikládal mu ale velkou důležitost.

„Když byli mladí, chtěli se dát dohromady. Proběhly mezi nimi hovory po telefonu, nevzpomínám si ale, že by se skutečně sešli,“ napsal o známosti, která se odehrávala v roce 2002, přičemž jen o rok později už princ William poznal svou budoucí manželku Kate Middleton.

Sdílejte článek
Štítky Alžběta II. princ Harry zpěvačka královna Alžběta II. Britney Spears flirt románek William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.