Celebrity

11. září 2022 12:30

redakce Prima Ženy

Princezna Kate dojala truchlící. Řekla, jak princ Louis reagoval na smrt královny

Princové William (40) a Harry (37) společně s manželkami vyšli před hrad Windsor, aby poděkovali britskému lidu. Hovořili s nimi o ztrátě, kterou v tuto chvíli prožívají a přijímali projevy soustrasti. Princezna Kate (40) pak přítomné dojala, když řekla, jak princ Louis (4) reagoval na zprávu, že jeho prababička královna Alžběta II. zemřela.

Princové William a Harry překvapili britský národ, když se společně s manželkami objevili před hradem Windsor. Přišli tam pozdravit příznivce královské rodiny a prohlédnout si květiny, dary a vzkazy, které lid nechává u bran na počest zesnulé královny. Při té příležitosti s přítomnými truchlícími i ztratili pár slov.

Poslední hodiny královny Alžběty II.

Ve čtvrtek se začali nejbližší královny Alžběty II. sjíždět do Balmoralu poté, co její lékaři projevili obavy o její zdraví. Včas u ní bohužel byly jen její děti Charles, nyní král Karel III., a princezna Anna. Jako poslední přijel princ Harry, a to až poté, co smrt královny byla oficiálně oznámena nejen britskému lidu, ale také světu.

Zatímco byl princ William na cestě do Balmoralu, princezna Kate zůstala doma s dětmi. Ještě než se veřejnost dozvěděla, že Velká Británie je po více než sedmdesáti letech bez panovnice, musela Kate svým dětem oznámit, že přišly o prababičku.

Kate prozradila truchlícím, jak krásně Louis reagoval

Od čtvrtka se truchlící Britové scházejí na místech, která jsou pro královskou rodinu významná, aby uctili památku zesnulé panovnice. Někteří z nich se u Windsoru už setkali s králem Karlem III. a jeho chotí Camillou, jiní pak s princi Williamem, Harrym a jejich manželkami.

Princové i Kate a Meghan s truchlícími pohovořili a přijímali jejich projevy soustrasti. Sami jim také povídali o tom, jaké jsou jejich pocity ze ztráty velké panovnice a milované babičky a prababičky. Princezna Kate řekla, jak na smutné zprávy reagoval její nejmladší syn.

Banita Ranow byla mezi lidmi truchlícími u Windsoru a deníku Daily Mail řekla, jak Kate mluvila o chvílích, které následovaly poté, co dětem sdělila, že prababička zemřela. „Louis řekl, že babi je teď aspoň s pradědečkem,“ řekla princezna z Walesu přítomnému lidu.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie Alžběta II. Wales princ Harry Meghan Markle královna Alžběta II. Karel III. William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Hrad Windsor

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.