Celebrity

8. září 2022 20:58

Josef Šťastna

Harry cítí dvojnásobnou bolest. Milovanou babičku Alžbětu II. nestihl obejmout

Zemřela královna Alžběta II.

Britská královna Alžběta II. ve čtvrtek zemřela ve věku 96 let. Skonala ve Skotsku na zámku Balmoral. Stihli se s ní rozloučit téměř všichni, které milovala. Naposledy ji chtěl obejmout také milovaný vnuk Harry (37). Za umírající babičkou vyrazil z Londýna, krutá zpráva ho stihla na cestě z letiště v Aberdeenu, babičku obejmout nestihl.

Princ Charles i jeho syn William se stihli s Alžbětou II. rozloučit. Vévodkyně Kate na zámek necestovala, protože hlídala děti, které chodí do školy. Na zámek Balmoral se z Londýna vypravil také vnuk Harry, pro kterého měla Alžběta II. vždy velkou slabost i přes všechny skandály, které zejména jako teenager tropil.

Harryho krutá zpráva zastihla cestou z letiště. Fotografové deníku The Sun ho zastihli uplakaného s hlavou v dlaních. Babičku už obejmout nestihl. Harry měl na sobě černý oblek a tmavou kravatu. Fotografové ho zastihli ve voze cestou z letiště v Aberdeenu.

Podle informací deníku The Post dorazil princ na zámek pozdě přibližně o šedesát minut. „Princ Harry dorazil do Skotska hodinu poté, co královská rodina oznámila úmrtí jeho babičky,“ píše list.

Harry měl naplánované vystoupení na charitativní akci

Ještě ve čtvrtek večer měl syn nového britského krále Karla III. s manželkou Meghan vystoupit na charitativní akci v Londýně. Měl mít projev na akci, na které se oceňuje odvaha nemocných dětí. Harry i jeho manželka Meghan účast na akci odvolali.

I tak se milovaný vnuk dostal do časové pasti, naposledy babičku už obejmout nestihl. Podle britských novinářů tak prožívá ještě mnohem větší bolest než jeho bratr William.

Sdílejte článek
Štítky Londýn zámek Alžběta II. princ Harry Skotsko královna Alžběta II. The Sun Balmoral Karel III. William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.