Celebrity

17. srpna 2023 08:00

Eliška Reiglová

Britney Spears míří k rozvodu. Najala si advokátku, která zastupovala i Johnnyho Deppa

Zpěvačka Britney Spears (41) a její manžel Sam Asghari (29) šli po 7 letech vztahu a 14 měsících manželství od sebe. Dlouhodobé problémy vygradovaly v ostrou hádku, po níž se model odstěhoval a rozhodl se svou manželku definitivně opustit. Zatím vše nasvědčuje tomu, že rozvod poklidně probíhat nebude.

Britney Spears, která se v minulosti honosila titulem popové princezny, soud v listopadu roku 2021 ukončil třináctileté opatrovnictví, během něhož byla pod dohledem svého otce Jamieho Spearse. To pro ni znamenalo, že si konečně mohla vzít dlouholetého přítele Sama Asghariho, což udělala v červnu loňského roku.

Díky znovu získané svobodě se zpěvačka dostala zpět i ke svým sociálním sítím, na které začala přidávat příspěvky, na nichž byla mnohdy i zcela nahá nebo na nich tančila způsobem, jaký její fanoušky znepokojoval. A možná právě tato provokativnost byla pro jejího manžela jedním z posledních hřebíčků do rakve jeho trpělivosti.

Nevěra a rozvod

Podle portálu TMZ, který o rozpadu manželství informoval, měli Britney a Sam problémy dlouhodobě. Asghari už údajně nechodil domů raději ani spát, protože hádky mezi ním a jeho manželkou nezůstávaly jen u slov. Zpěvačka na něj měla hystericky křičet a fyzicky ho napadat. Rozvod nicméně přichází až poté, co model a fitness trenér svou polovičku konfrontoval s dotazem, zda je mu nevěrná.

„Je jen otázkou času, než Sam podá žádost o rozvod,“ řekl zdroj portálu před několika dny. A nemýlil se. Asghari ji podal ve středu a stejného dne byla jeho stále ještě manželka poprvé spatřena na veřejnosti bez snubního prstenu. Nejnovější informace napovídají, že rozvod nejspíš poklidně neproběhne.

Výhrůžky a elitní právník

Britney Spears nechala svého manžela podepsat neprůstřelnou předmanželskou smlouvu, která chrání její majetek a finance. Deník Daily Mail ovšem přinesl informaci, že Asghari začal zpěvačce vyhrožovat – má s ním znovu probrat podmínky a smlouvu přehodnotit a přepsat, aby o ní na veřejnost nevypustil ponižující informace.

Někdejší popová princezna se na bitvu s brzy již bývalým manželem začala poctivě připravovat. Najala si uznávanou rozvodovou advokátku Lauru Wasser, mezi jejíž slavné klienty patří například Kevin Costner, Kim Kardashian či Johnny Depp.

Tak probíhala svatba Britney Spears a Sama Asghariho:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.