Celebrity

18. října 2023 09:05

Eliška Reiglová

Timberlake přiměl Britney Spears k potratu. Tvrdil, že na dítě nejsme připravení, říká

O Britney Spears (41) je známo, že její vztahy byly poněkud turbulentní. Výjimkou není ani ten se zpěvákem Justinem Timberlakem (42), s nímž tvořila pár v rozpuku své kariéry. Nyní ve své nové knize s názvem The Woman in Me prozradila, že s ním dokonce čekala miminko. On ji ale měl přimět k přerušení těhotenství.

Britney Spears, která se v minulosti honosila titulem popové princezny, soud v listopadu roku 2021 ukončil třináctileté opatrovnictví, během něhož byla pod dohledem svého otce Jamieho Spearse. Nyní, po téměř dvou letech svobody, vydává memoáry s názvem The Woman in Me, v nichž prozrazuje spoustu informací ze svého soukromí, které dosud nikdo netušil.

Jednou ze zásadních informací v nové knize zpěvačky je fakt, že podstoupila přerušení těhotenství, a to v době, kdy byla čerstvě plnoletá. Mezi lety 1999 a 2002 tvořila pár se zpěvákem Justinem Timberlakem, členem známého boybandu 'N Sync. Právě s ním miminko čekala, a být celé rozhodnutí jen na ní, tak si ho také nechá, jak vyplývá z úryvku zveřejněného magazínem People.

Čtěte také: Britney Spears se na Instagramu opět svlékla donaha. Tohle nepotřebujeme vidět, píší fanoušci

„Bylo to pro mě překvapení, ale ne tragédie. Justina jsem velmi milovala a čekala jsem, že spolu jednou založíme rodinu. Takhle by to jen přišlo dřív, než jsem plánovala. Justin ale z těhotenství nadšený nebyl. Řekl, že na miminko nejsme připravení, že jsme moc mladí. Být to jen na mě, nikdy bych to neudělala, ale Justin si byl jistý, že nechce být otcem,“ napsala Spears.

Odcizení synové

Někdejší popová princezna označila potrat za jeden z nejtrýznivějších zážitků svého života. Nakonec se matkou přece jen stala, s tanečníkem Kevinem Federlinem má dva syny – osmnáctiletého Seana Prestona a sedmnáctiletého Jaydena Jamese. Ti se s ní ale téměř nebaví, protože jim vadí, jak vystupuje na sociálních sítích. Především pak to, že zveřejňuje své nahé fotografie.

„Pokud to chce dělat, ať to dělá, nebudu ji za to nenávidět. Ale skoro mi to připadá, jako by musela něco dávat na Instagram, aby jí někdo věnoval pozornost. Trvá to už dlouho a není pravděpodobné, že někdy přestane. Pro sebe si ale přeju, aby přestala,“ řekl Jayden Federline v rozhovoru pro ITV s tím, že hovoří i za svého plachého bratra, který na kameru mluvit odmítl.

Britney Spears čeká náročný rozvod:

Sdílejte článek
Štítky kniha Instagram těhotenství Justin Timberlake potrat memoáry interrupce Britney Spears přerušení těhotenství Britney Spearsová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.