Ano, šéfe! z brněnské jídelny U Vlka a bonusy sledujte na Prima PLAY
Celou pondělní epizodu, během níž šéf Pohlreich poznával i místa, kterým se Brňané spíše vyhýbají, si pusťte hned v úvodu článku. „Tady jsem se naučil řadu zajímavých věcí a poznal spoustu zajímavých lidí,“ hodnotí Zdeněk Pohlreich vskutku nevšední návštěvu Brna.
O co ve 3. premiérové epizodě VII. řady Ano, šéfe! šlo: Brněnská jídelna U Vlka je před krachem, navíc v sousedství vyloučené lokality a proslulé ulice Cejl. Té se Brňané vyhýbají a přezdívají jí brněnský Bronx. Majitel podniku Vladimír Volf, který má zkušenosti spíše se školstvím než s provozem restaurace, to nemá zrovna lehké.
Bonusy a nej scény z Brna najdete TADY
Sázejí tady na poctivou českou kuchyni, ale lidi nechodí. Majitel zvažuje rozvoz jídel. Poradí šéf?
V kuchyni šéf potkává kuchaře Robina Jakubíčka, který světu svou lásku k řemeslu dává najevo vytetovaným nožem na předloktí. Prý vaří už deset let. Jeho jídla však nevypovídají o kuchařském umu nic moc.
Šéfa spíše zaujme kuchařova babička, paní Jakubíčková, specialistka na tradiční krajovou kuchyni. Poradí ona vnukovi, jak na to?
Další premiérový díl Ano, šéfe si nenechte ujít opět v pondělí ve 21.30 na Primě.
Podnik U Vlka označí za bezpohlavní, navíc se mu nelíbí, že je k nenalezení. „Nějak ty lidi musíme do toho podniku dostat,“ dává si za cíl své brněnské návštěvy a rozhodne se vytvořit podniku alespoň minimální reklamu. Pozve si profesionálního fotografa a nechá vytvořit reklamní tabuli.
Jak U Vlka s tímto celkem drahým dárkem naložili, se můžete podívat v extra reportáži z natáčení Ano, šéfe! v Brně na videu níže.